12 kusov Ducati Panigale V4 S pripravených

Ducati Panigale V4S je chuťovkou už v sériovom stave, no fabrika pripravila špecialitku – 12 kusov upravených V4S, ktoré sú pripravené na svoju misiu. Presnejšie povedané, sú pripravené na štart na prestížnych pretekoch a okamžite po nich na predaj formou aukcie.

12 kusov Ducati Panigale V4 S pripravených

Už o pár hodín otvára svoje brány okruh v Misane, aby privítal tisícky fanúšikov značky Ducati z celého sveta. Podujatie World Ducati Week 2018 sa koná cez víkend od 20. do 22. júla. WDW – to sú tisícky strojov Ducati pohromade a všetko, čo k týmto motorkám patrí. Program je naozaj pestrý, doplní ho napríklad aj legendárna talianska letka Frecce Tricolori a mnoho iných atrakcií. Chýbať nebudú ani fabrickí jazdci súčasnosti, ale aj minulosti Ducati a ďalšie osobnosti spojené s touto značkou.

Viac o podujatí a kompletný program hľadajte TU

Jedným z najväčších lákadiel víkendu nepochybne bude Race of Champions – preteky najväčších hviezd motocyklového sveta. V sobotu 21. 7. sa na štartovú čiaru postavia mená ako Dovizioso, Lorenzo, Petrucci, Miller, Simeon, Melandri, Rinaldi, Pirro, Abraham, Rabat, Fores, či nezabudnuteľný Troy Bayliss. Všetci budú sedlať novú Panigale V4 S s nejakými tými racing úpravami. Každý z týchto pilotov bude mať pod zadkom stroj vo farbách, ktoré sú mu blízke z jeho superbikového, či MotoGP pôsobenia. A každý jeden z týchto strojov nakoniec môže byť aj váš. Stačí k tomu veľa peňazí a ešte viac šťastia. Ducati sa rozhodla všetkých 12 motoriek ponúknuť v aukcii, ktorá sa na internete spúšťa už v ten deň, teda v sobotu o šiestej večer. Potrvá len do ďalšej soboty, 28. júla.

wdw2018.jpg

Ak by ste o takýto motocykel mali záujem, pripravte si slušný balík euráčov. Už v základe tento model stojí takmer tridsať tisíc, doplnky mu určite vyženú cenu o niečo vyššie, ale nepochybne najviac na hodnote tieto stroje stúpnu vďaka ich absolútne originálnemu lakovaniu, „opotrebeniu" niektorým z pretekárov a v neposlednom rade jeho menu, štartovému číslu a podpisu priamo na motorke. Nebude chýbať ani certifikát originality priamo od najvyššieho direktora Domenicaliho. Takéto motorky zvyčajne putujú do vitrín, ak by ste však chceli s čerstvo vydraženým strojom vyraziť do premávky, nemajte obavy. Okrem špeciálnych športových dielov k nemu obdržíte aj originálne súčiastky, takže stroj bude plne homologovaný.

panigale-v4sdoviziosouc66639mid.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre