Akčná kamera ako nenahraditeľný parťák na cesty

Rovnako ako je samozrejmé jazdiť na motorke v prilbe, kombinéze, správnej obuvi a ďalších nevyhnutnostech, stáva sa nepostrádateľným aj pomocník v podobe akčnej kamery.

Akčná kamera ako nenahraditeľný parťák na cesty

Či už brázdite cesty na svojom superšportu, preháňate sa v teréne na endure, alebo si užívate kochanie prírodou na cestovné motorke, obstaranie akčné kamery je vždy dobrá voľba.

Kúpa akčné kamery dnes už nie je nič zložité a pri jazde na motorke má rozhodne zmysel hneď z niekoľkých dôvodov. Na ceste sú motorkári oproti vodičom áut ďaleko viac ohrození, a preto je vhodné si jazdu zaznamenávať ako prípadný dôkazový materiál. Stáva sa pomerne často, že vám auto nedá prednosť na križovatke, alebo vás prehliadne v zrkadle pri predbiehaní. Hoci to nemusí byť vaša vina, bez kamery môže byť dokazovanie ťažké.

Ďalším, bezpochyby príjemnejším dôvodom, je natáčanie zážitkov, preletov zákrutami, prírody a všetkých ďalších momentov, ktorými sa chcete pochváliť kamarátom, alebo si len jednoducho tú super jazdu prežiť ešte raz doma.

Jednou z možností je cenovo dostupná kamera LAMAX W9.1, ktorá zvládne kvalitne natočiť každý váš zážitok z jazdy vďaka špičkovému 4K a navyše je vodotesná do 12 metrov aj bez puzdra, teda sa nemusíte obávať zničenia, keď vás po ceste prekvapí dážď. Pokojne si ju ale môžete pripevniť aj na vodný skúter. A ak si budete chcieť odfotiť treba západ slnka, máte hneď po ruke aj parádny foťák s rozlíšením až 20 MPx. Navyše má v balení rovno držiak na prilepenie na prilbu a diaľkový ovládač na ruku.

Cena: 279,9 €

Zakúpiť môžete tu: LAMAX W9.1 | LAMAX Electronics | SK (lamax-electronics.com)

Zdroj: PR článok

Buďte s nami v kontakte

Komentáre