Motorkami to žije aj na východe!

Predajňa APC v Bardejove je pomerne novou, no na východe republiky si už vybudovala dobré meno a početnú klientelu. V minulom roku sa presťahovala do úplne nových priestorov, kde nájdete všetko pekne pohromade.

Motorkami to žije aj na východe!

Predajňa ALFA PRO CONCEPT vznikla v roku 2014, v ponuke boli vtedy hlavne štvorkolky a side by side stroje od značiek Goes a Stels. Majiteľ na tie časy s úsmevom spomína: „Keď sme v roku 2014 začínali, prvú „predajňu" sme mali v našom rodinnom dome. Štvorkolky sme do interiéru dávali cez okno. S rastúcim záujmom o naše služby a produkty sme rozšírili portfólio značiek o prémiovú Polaris a presunuli sme sa do väčšej predajne v priemyselnom areáli v Bardejove. " Motoristická predajňa bola zhmotnením sna jej majiteľa, ktorý má motorky a všetko okolo toho v krvi už odmalička. Ako sám hovorí: „Vášeň k motošportu nás motivovala vytvoriť predajňu, v ktorej by sme ako priaznivci motorizmu poskytovali rovnako ladeným zákazníkom produkty a hlavne služby na profesionálnej úrovni. Dopyt neutíchal a s ďalším rozšírením sortimentu nám boli priestory starej predajne malé a zároveň sme si chceli splniť sen o shoowroome európskej kvality.

apc-int-ii.jpg
apc-int-i.jpg
apc-int-iii.jpg
Vytvorili sme dvojpodlažný priestor kde sme zlúčili predaj štvorkoliek a motocyklov značiek ako napríklad Kawasaki, Polaris a oblečenia Dainese a AGV. Taktiež ponúkame autorizovaný servis všetkých značiek, ktoré máme v predaji. Zákazníci servisu, si môžu skrátiť chvíľu čakania v našej kaviarni."

Majiteľa sme sa spýtali na jeho úplne začiatky s motorkami:

Ako ste sa dostali k motorkám?

„Od útleho veku som bol fascinovaný poštárom, ktorý roznášal poštu na motocykli značke Tomos, je to motocykel podobný našej Babette. Práve Tomos bola aj prvá motorka, na ktorej som jazdil už ako 14 ročný. Vtedy som si ju požičiaval od bratranca."

A čo prvá „ozajstná" motorka?

„Moja prvá vážna motorka bola Honda XL 350 R, prerobená na 450-ku. Nabúral som na nej do malotraktora, ktorý mi nedal prednosť. Dlho som sa z nej teda netešil... Neskôr som mal stroj Honda CB 900 F. Raz sa mi počas jazdy, v rýchlosti asi 130 km/h zadrel motor, zasekla sa reťaz a motorka skončila v obývačke cudzieho domu. Spôsobenú škodu som musel s kamarátom ešte 3 týždne opravovať :-) "

Očividne ste na motorky nezanevreli ani po týchto príhodách...

„Nezanevrel, no snažil som sa byť opatrnejší. Kúpil som si teda skúter. Netrvalo dlho a po ceste z práce mi prestala dobíjať batéria a skončilo to opäť nehodou. Zhodou okolností s vyšším stupňom poradenia ako pri predchádzajúcich. Tak som zanevrel na skútre  A kúpil som si Hondu Transalp. V roku 2006 som si potom kúpil BMW K 1200 LT, chvíľu som na nej jazdil, no pracovná vyťaženosť a rodinné povinnosť mi ju nedovolili využívať naplno.

Aktuálne jazdíte na čom?

Momentálne jazdím hlavne na okruhu, prevažne na BMW S 1000 R. Moja hobby motorka na bežné cesty a do mesta Yamaha Niken. Okrem toho mám aj Kawasaki Z H2. No a počas zimných mesiacov využívam Polaris XP 1000 Turbo.

Prezraďte niečo z vašich plánov do budúcnosti.

Upravujeme niekoľko motocyklov, prevažne od značky Kawasaki, ktoré plánujeme komerčne prenajímať na jazdenie na okruhoch s inštruktorom. Zároveň začíname poskytovať aj individuálne kondičné jazdy s inštruktorom Mišom z Moto-Školy Jariabka v rámci Prešovského kraja. Ich cieľom je získanie vyšších jazdeckých zručností ako môžete získať v akejkoľvek autoškole. Prvý kondičný kurz máme naplánovaný už na 16. mája 2021.


V showroome APC v Bardejove si prídu na svoje skutočne všetci bez ohľadu na to, či obľubujú štyri kolesá, alebo sú im sympatickejšie dve kolesá v jednej stope. A tiež bez ohľadu na to, či hľadajú jednoduchší, dostupnejší stroj v prijateľnej cene, alebo chcú siahnuť po tom najvýkonnejšom, najkvalitnejšom a najexkluzívnejšom, čo je v ponuke a rozhodnú sa pre niektorý špičkový model, prípadne aj v špeciálnej, limitovanej edícii, či doplnený o ďalšie príslušenstvo. Výber je teda široký nielen čo sa týka značiek, ale aj jednotlivých modelov a tiež úrovne ich výbavy. Čo máte teda v APC v Bardejove na výber? Spomínané štvorkolky a side by side Polaris, Goes a Stels doplnili motocykle Kawasaki, no nedávno pribudli aj stroje Benelli, či skútre Peugeot. Neodmysliteľnou súčasťou činnosti firmy je aj záručný a pozáručný servis motocyklov, skútrov, štvorkoliek a side by side, ale aj pneuservis, či inštalácia doplnkov a príslušenstva.

apc-servis.jpg
apc-int-v.jpg
apc-int-iv.jpg

Benefitom pre zákazníkov je dovoz zakúpeného stroja v rámci Slovenska zdarma.


416+ Predajná plocha má 416 m2, ďalšie plochy zaberajú sklady, servis a ostatné priestory a predajňa APC patrí k najväčším v širokom okolí.
40+ V predajni sú vždy viac ako štyri desiatky strojov, približne 20 motocyklov a zhruba rovnaký počet štvorkoliek.


Súťaž o poukážku na nákup v hodnote 50 eur
apc-poukazka.jpg

V spolupráci so spoločnosťou APC Bardejov sme pre vás pripravili súťaž o nákupnú poukážku v hodnote 50 €. Stačí len zdieľať príspevok na stránke FB Svet motocyklov, alebo FB APC Bardejov a stať sa fanúšikom jednej, alebo druhej FB stránky. Výhercu žrebujeme 31.03.2021. Veľa šťastia prajeme!


Kontakt:

ALFA PRO CONCEPT, s. r. o.

Duklianska 4340,

085 01 Bardejov

apc-logo-2020.jpg


sortiment Kawasaki: Patrik 0903 621 978

sortiment Goes a Stels: Majka 0948 039 222

sortiment Polaris: Peter 0918 678 678

sortiment Benelli a skútre Peugeot: Ivo 0915 576 707


VIAC O ALFA PRO CONCEPT nájdete na www.apcshop.eu.
Pozrite si tiež FACEBOOK a INSTAGRAM.





Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre