Aprilia RS 660 aj vo verzii A2

Trieda motocyklov A2 s výkonom do 35 kW je jednou z najrýchlejšie rastúcich kategórii posledných rokov v Európe aj u nás na Slovensku. Aprilia má v tomto segmente celkom zaujímavú novinku.

Aprilia RS 660 aj vo verzii A2

Aprilia bola kedysi značkou mladých. Pamätáte si na jej dvojtaktnú RS 250? Sme radi, že sa Aprilka vydala späť na túto cestu. Superšportová RS 660 je zameraná na mladých, ktorí hľadajú zábavný okruhový stroj, ktorý s výkonom 100 koní a váhou len 169 kg bude robiť radosť všetkým srdcom mladým. Samozrejmosťou u Aprilie je top elektronika – krásna plne farebná TFT, LED svetlá, trakčná, jazdné režimy, quickshifter, náklonové ABS. Predná vidlica je plne nastaviteľná, Brembá radiálne, pocit z jazdy radikálny!

aprilia-rs-660-2.jpg
aprilia-rs-660-3.jpg

Aprilka teraz zverejnila info, že jej nová RS 660 bude predávaná aj vo verzii A2. Aby výrobca mohol urobiť z motocykla stroj vhodný do kategórie A2, nesmie ho uškrtiť o viac ako polovicu. To znamená, že musí mať v základe maximálne 94 koní, no RS 660 má až 100 k, takže museli postaviť jemne upravený motocykel homologovaný na 94 koní a z neho potom uškrtiť polovicu. Inak však zostáva RS 660 vo verzii A2 úplne rovnaká, rovnako nabitá super podvozkom a top elektronikou. Po dvoch rokoch na uškrtenej RS 660 si ju môžete nechať v oficiálnom servise otvoriť na 94 k a jazdiť naplno s veľkým vodičákom.

aprilia-rs-660-4.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre