Aprilia RS 660 už v roku 2020

Aprilia na výstave EICMA 2018 predstavila svoj koncept dvojvalcového superšportu RS 660. Teraz talianska firma potvrdila, že tento zaujímavý koncept pôjde do sériovej výroby už v budúcom roku.

Aprilia RS 660 už v roku 2020

Aprilia spolu s ostatnými výrobcami hlási návrat superšportových motocyklov. Po rokoch útlmu, predovšetkým v strednej triede šesťstoviek, to vyzerá na oživenie záujmu o rýchle športové stroje. Aprilia je vďaka svojej neskutočne nadupanej RSV4 1100 jedným z hlavných hráčov v triede Superbike. Aj v MotoGP má Aprilia dobré meno a chce z toho teraz vyťažiť viac i v kedysi najobľúbenejšej strednej triede šesťstoviek. A my to jednoznačne berieme, pretože Aprilia je ekvivalent okruhovej zábavy. A Concept 660 RS je už na prvý pohľad určený hlavne na okruhové vyvádzanie. Hliníkový rám, hliníková kyvka a k tomu top pružiace a brzdové komponenty.

01.jpg

Aprilia zobrala polovicu svojho motora z RSV4, teda predné dva valce véčkového štvorvalca a postavila okolo nich krásny radový dvojvalec s dôrazom na výkon, ľahkosť a hlavne zábavu. Tej si podľa slov Aprilie užijeme v sedle RS 660 skutočne dostatok.

Kompletnú ponuku motocyklov Aprilia hľadaj na stránke www.italmoto.sk

tuono.png

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre