Benelli v APC Bardejov

Predajňu APC v Bardejove sme vám už na stránkach Sveta motocyklov predstavovali viackrát. Postupne sa zoznamujeme s širokým sortimentom motocyklov a štvorkoliek, ktoré ponúka. Patrí medzi ne aj pôvodom talianska značka Benelli.

Benelli v APC Bardejov

.Ako sme už písali v predošlých článkoch, APC showroom v Bardejove disponuje širokou ponukou motocyklov, skútrov a štvorkoliek značiek Kawasaki, Peugeot, Polaris a Segway. V tomto štýlovom showroome v Bardejove však nájdete aj motocykle od svetoznámej talianskej značky Benelli. Aktuálne sa v APC showroome nachádza desiatka modelov Benelli. Na tieto produkty sme sa opýtali predajcu Patrika.

Patrik, môžeš nám na úvod povedať niečo o značke Benelli?

Benelli je jedna z najstarších talianských motocyklových značiek, ktorej história siaha až do roku 1911. Už v dvadsiatych rokoch značka Benelli získala niekoľko majstrovských titulov a ocenení v kategórii 175 ccm. Medzi hlavné prednosti značky patrí napríklad aj výroba ich vlastných motorov. Značka Benelli je v súčasnosti veľmi obľúbená, nielen kvôli svojim motorom a úžasnému dizajnu, ale aj kvôli cenovej dostupnosti, ktorá tiež hrá dôležitú rolu.

Aké motocykle Benelli máte momentálne v showroome?

Aktuálne máme v ponuke od najdostupnejších, najlacnejších 125 a 250 ccm motocyklov až po modely pre náročnejších jazdcov, napríklad športové Benelli 752S s komponentmi svetových značiek Brembo a Marzocchi, s TFT displejom. Ďalej pohodlný mestský cruiser 502C s agresívnym dizajnom vyšperkovaným LED svetlami, či Leoncino 500 v štýle scrambler.

752s.jpeg
bn251.jpeg
bn125.jpeg
imperiale400.jpeg
benellileoncino500.jpg

Má značka Benelli v ponuke aj niečo pre dobrodružných cestovateľov?

Samozrejme. Benelli myslí na všetkých, dobrodružstvá a cestovanie k motorkám vyslovene patria. V ponuke sú modely TRK v rôznych objemoch a farebných variáciách. Tieto stroje poskytujú komfort na ceste, ale nezľaknú sa ani ľahšieho terénu. Na svoje si príde určite každý, stačí si len vybrať tú správnu kubatúru a verziu.

Chystáte pre zákazníkov, ktorí sa rozhodnú pre značku Benelli, nejakú špeciálnu ponuku?

Pre zákazníkov, ktorí sa rozhodnú pre kúpu motocykla značky Benelli v APC, máme pripravenú nielen výbornú kávu a tím najlepších predajcov motocyklov, ale aj špeciálnu ponuku. Ponuku, ktorá určite poteší každého záujemcu o túto taliansku špecialitu. Pri zakúpení motocykla Benelli u nás zákazníci získajú prvú servisnú prehliadku úplne zadarmo.


Benelli 502C

Nápaditý a nápadný mestský cruiser, ktorý zaujme svojimi agresívnymi líniami. Neprehliadnuteľný je výrazný LED svetlomet. Sedadlo umiestnené len 750 mm nad zemou zabezpečuje pohodlný posed a bezpečné došliapnutie na zem aj pre nižších jazdcov. Na pohon slúži kvapalinou chladený paralelný dvojvalec so vstrekovaním paliva, s objemom 499 ccm, so štvoricou ventilov ovládaných dvoma vačkovými hriadeľmi. Spolupracuje so šesťstupňovou prevodovkou. Veľká 21 litrová nádrž zabezpečuje dlhý dojazd. O spomalenie a zastavenie sa stará výkonný brzdový systém s dvojicou 280 mm kotúčov a štvorpiestikovými strmeňmi na prednom kolese plus 240 mm kotúč na zadnom kolese. Výborné jazdné vlastnosti zaručuje aj kvalitné odpruženie so 41 mm obrátenou vidlicou vpredu (zdvih 125 mm) a centrálny tlmič s nastaviteľným predpätím pružiny vzadu. Netradičný mestský cruiser jazdí na 17 palcových kolesách s pneumatikami Pirelli.

benelli-502c.jpg

VIAC O ALFA PRO CONCEPT nájdete na www.apcshop.eu.
Pozrite si tiež FACEBOOK a INSTAGRAM.

Kontakt:

ALFA PRO CONCEPT, s. r. o.

Duklianska 4340,

085 01 Bardejov

Polaris, Segway:

Peter 0918 678 678

Kawasaki, Benelli a skútre Peugeot:

Patrik 0903 621 978



Buďte s nami v kontakte

Komentáre