Chystáš sa získať si vodičák skupiny A?

Motocyklová značka Harley-Davidson prichádza so špeciálnou kampaňou, ktorá poteší všetkých nových držiteľov vodičského preukazu skupiny A, rovnako tak aj tých, ktorí sa na získanie vodičského preukazu na veľký motocykel chystajú tento rok.

Chystáš sa získať si vodičák skupiny A?

Pokiaľ si totiž plánuješ splniť sen o motocykli Harley-Davidson vo vlastnej garáži a vodičský preukaz si získal od mája 2019, alebo si ho stihneš dokončiť do konca tohto roka, bude to práve Harley-Davidson, kto ti vodičský preukaz a cenu kurzu preplatí!

Všetko je úplne jednoduché. Stačí si zaobstarať motocykel radu Street, Sportster alebo Softail o objeme 1 746 cm³ a mať k tomu vodičský preukaz na veľký motocykel za obdobie od mája 2019. Akcia najviac platí až do konca tohto roka a tak môže byť skvelou motiváciou, prečo sa konečne so štartom novej sezóny vrhnúť na získanie vodičského oprávnenia. Značka následne novému majiteľovi motocykla Harley-Davidson preplatí náklady na základný kurz skupiny A, teda na veľký motocykel, až do výšky 500€.

„Som rád, že všetkým novým držiteľom vodičského preukazu skupiny A môžeme ponúknuť tento zaujímavý benefit. S našou dealerskou sieťou sme preto pripravili kampaň s názvom Cesta k slobode. Všetky dealerstvá budú akceptovať kurz absolvovaný u akejkoľvek autoškoly na celom území SR. Uvedomujeme si, že nová koncepcia získania vodičského oprávnenia na motocykel nie je najľahšia, preto chceme všetkým motorkárom priniesť aspoň túto výhodu, a tým, ktorí ešte nad získaním vodičského oprávnenia váhajú, dodať odvahu a poskytnúť podporu," hovorí Michal Fric, marketingový manažér Harley-Davidson pre strednú a východnú Európu.

V Harley-Davidson si zároveň uvedomujú, že absolvovanie a zisk vodičského preukazu skupiny A nie už len otázkou jedného mesiaca, preto celá kampaň trvá do konca roka 2020. Zahrňuje tak zisk vodičského oprávnenia ako aj dobu, do ktorej sa dá motocykel zaobstarať. Je na čase premeniť sny na skutočnosť a odštartovať svoju cestu k slobode.

Viac informácii nájdete na: http://www.harley-davidson-presov.sk/

Zdroj: TS Harley Davidson

Buďte s nami v kontakte

Komentáre