Čo uvidíte na výstave MOTOCYKEL?

Už o pár dní štartuje jubilejný 20. ročník výstavy MOTOCYKEL v bratislavskej Inchebe. Tradičná prehliadka motocyklov a všetkého, čo k tomu patrí každoročne symbolicky štartuje novú sezónu. Ani tento rok nebude výnimkou a na výstave nebude chýbať žiadna z významných motocyklových značiek, ale ani príslušenstvo, doplnky, výstroj a všetko, čo k motorkám patrí.

Čo uvidíte na výstave MOTOCYKEL?

TERMÍN KONANIA: 12. – 15. marca 2020 (od štvrtka do nedele)

KEDY NA VÝSTAVU?
Otváracie hodiny výstavy MOTOCYKEL 2020:
štvrtok 12. 3. od 9.00 do 19.00
piatok 13. 3. od 9.00 do 19.00
sobota 14. 3. od 9.00 do 19.00
nedeľa 15. 3. od 9.00 do 17.00
VSTUPNÉ

Základné vstupné pre dospelú osobu je 10 eur/deň. Zľavnené vstupné v cene 8 eur môžu využiť žiaci a študenti do 26 rokov, ktorí sa preukážu dokladom o štúdiu, či osoby ťažko zdravotne postihnuté aj so sprievodom. Deti do 6 rokov v sprievode dospelej platiacej osoby majú bezplatný vstup počas celej výstavy.

PARKOVANIE V AREÁLI INCHEBA

Samozrejme, záleží hlavne na počasí, ale najvýhodnejšie bude prísť na výstavu na motocykli. Vtedy totiž neplatíte žiadne parkovné. Pokiaľ sa do Incheby vyberiete autom, parkovné vás vyjde na 6 eur, úžitkové vozidlo (dodávku) zaparkujete za 10 eur na deň a ak ste veľká partia a dorazíte autobusom, za jeho parkovanie zaplatíte 20 eur. Držitelia preukazu ťažko zdravotne postihnutej osoby zaplatia za parkovanie osobného automobilu 1 euro.

PRÍĎTE SI PO TRIČKO ZADARMO

Na výstave MOTOCYKEL samozrejme nebude chýbať ani stánok časopisu Svet motocyklov a portálu MOTOFAN.SK, ktorý nájdete v hale B1. Príďte si k nám po tričko ZADARMO. Týka sa to síce len predplatiteľov, ale ktokoľvek si môže časopis predplatiť aj priamo na výstave a OKAMŽITE odchádzať v novom tričku!

smc.jpg
stanok-smc.JPG
copy_stanok-smc.JPG

Honda

K najväčším vystavovateľom čo sa týka plochy, ale aj počtu motocyklov tradične patrí Honda. Stánok tejto značky nájdete na tradičnom mieste hneď nad hlavným vchodom. Medzi kompletnou ponukou motocyklov samozrejme nebudú chýbať ani tohtoročné novinky. Samozrejmosťou sú dvojičky Africa Twin a Africa Twin Adventure Sports – obe vo viacerých verziách. Športovejšie zameraných jazdcov priláka radikálny Fireblade CBR RR-R, ale chýbať nebudú ani vynovené CMX 500 Rebel, či skútrik SH125i.

honda-africa-twin-adventure-sports.jpg
honda-africa-twin.jpg
hondacbr1000rrr.jpg
hondarebel.jpg
hondash125.jpg

Suzuki

Hneď oproti stánku Honda nájdete ďalšieho zástupcu japonskej štvorky, značku Suzuki. Spomedzi širokej ponuky aktuálnych modelov od skútrov, až po superšportovú GSX-R 1000 budú lákadlom predovšetkým dobrodružne ladené novinky V-Strom 1050 a V-Strom 1050 XT.

suzuki-vstrom-1050-xt.jpg
suzuki-vstrom-1050.jpg

Yamaha

V stánku Yamaha nájdete takmer kompletný sortiment, nebudú chýbať ani novinky ako Tracer 700, či TMAX 560. Vďaka viac ako tridsiatim motocyklom si na svoje príde určite každý. Okrem štandardných modelov nebudú chýbať ani stroje s originálnymi doplnkami, ale ani športové špeciály, ako napríklad YZF-R1 endurance tímu Maco Racing.

yamaha-tmax.jpg
yamaha-tracer-700.jpg

Kawasaki

Chýbať samozrejme nemôže ani štvrtý výrobca z japonského štvorlístka. Kawasaki takisto predvedie takmer kompletný výrobný program a chýbať nebudú ani aktuálne novinky. Spomenúť môžeme športovo ladený roadster Z900, „nahú" verziu brutálnej H2 – novinku Z H2 s famóznym preplňovaným motorom a výkonom 200 koní, turistickejšie ladenú Ninja 1000 s prívlastkom SX, či ľahké univerzálne endurko KLX230.

kawasaki-klx230.jpg
kawasaki-z900.jpg
kawasakininja1000sx2.jpg

BMW

V stánku nemeckého výrobcu BMW sa predpokladá najväčší záujem o novinky F 900 R, F 900 XR a S 1000 XR. No nepochybne veľkým lákadlom bude aj nový boxer motor s objemom 1800 ccm, určený pre veľký cruiser. A aby toho nebolo málo, zaujímavou atrakciou bude aj simulátor jazdy na okruhu.

bmw-f900r.jpg
bmw-f900-xr.jpg
bmw-s1000-xr.jpg

Can-Am, Sea-Doo

Spoločnosť Imidjex, ktorá na našom trhu zastupuje produkty koncernu BRP, teda vozidlá Can-Am, vodné skútre Sea-Doo, či snežné skútre Ski-Doo a Lynx, na výstavu privezie nádielku strojov vo viacerých kategóriach. Trojkolesové roadstery Can-Am budú reprezentovať Ryker 900 a Ryker Rally v bohatej výbave, ale nebude chýbať ani horúca novinka – luxusný Can-Am Spyder RT. Zo štvorkoliek môžeme spomenúť Can-Am Outlander 1000 XMR, side by side Traxter XMR, či Traxter Max v expedičnej výbave. Zo sortimentu vodných skútrov to tiež budú modely roku 2020 – predovšetkým Sea-Doo GTI 170SE s audiosystémom, na ktorý si budete môcť sadnúť, prípadne sa aj odfotiť so špeciálnym pozadím Sea-Doo Experience. Chýbať nebudú ani Sea-Doo Spark Trixx, ale ani najsilnejšie RXP-X 300, RXT-X 300, GTX 300 Limited, či Wake Pro 230. V stánku Imidjex sa objaví aj špeciálny hosť – viacnásobná majsterka sveta vo wakeskatingu, Zuzana Vráblová, ktorá trénuje a jazdí na modeli Sea-Doo Wake Pro. Zuzka bude v stánku v piatok 13. 3. v čase 13.00-15.00, môžete s ňou prísť pokecať, či odfotiť sa...

canam-spyder-rt.jpg
imidjex.JPG

CFMOTO

Jeden z najväčších dovozcov značky CFMOTO na svete, firma Journeyman CZ, tento rok privezie do Bratislavy kompletný sortiment štvorkoliek CFMOTO Gladiator, ale nebudú chýbať ani motocykle od tohto výrobcu. Hlavným štvorkolkovým lákadlom bude určite najsilnejší model CFMOTO Gladiator X1000 a v slovenskej premiére sa predstaví úplne nový model side by side - CFMOTO Gladiator Z1000 Sport. Z motocyklov sa návštevníci môžu tešiť na najpopulárnejší model – cestovné enduro CFMOTO 650MT, „naked" model 650NK a v ďalšej premiére sa predstavia dva úplne nové modely – jednovalcový stroj CFMOTO 300NK, ale predovšetkým nový dvojvalcový model z kategórie športovo-turistických motocyklov - CFMOTO 650GT. Nebudú chýbať modely CF MOTO Gladiator X850, X450 , X520-A EPS a UTV 1000. Journeyman v Inchebe predstaví aj rad ľahkých úžitkových a juniorských štvorkoliek Kayo. Na svoje si prídu aj fanúšikovia jednostopej elektriky - v ďalšej slovenskej premiére sa predstavia skútre značky Ecooter. Ako obvykle bude možné využiť zaujímavé akčné ceny na vystavené modely.

cfmoto650gt.jpg
cfmotogladiatorz10.jpg
ecooter-e2r.jpg
cfmoto300nksilver.jpg

Benelli

Známa talianska značka Benelli je na našom trhu zastúpená spoločnosťou Nevima Group. Na výstave nebude chýbať viacero zaujímavých modelov, napríklad populárne cestovné enduro strednej triedy Benelli TRK 502X, ktoré pre rok 2020 podstúpilo facelift, novinky Benelli 302S a 251S, klasika v podobe modelu Imperiale, „juniorské" cestovné enduro TRK 251, či športovo ladený naháč 752S.

benelli-302s.jpg

Husqvarna Motorcycles

V stánku Husqvarna Motorcycles budú pre návštevníkov výstavy Motocykel pripravené predovšetkým nové modely pre sezónu 2020 ako je Husqvarna 701 Enduro najnovšej generácie a tiež vynovené modely Vitpilen 401 a Svartpilen 401. Fanúšikov offroad motocyklov Husqvarna poteší nová dvojtaktná TE 300i v špeciálnej edícii Jarvis Edition a motokrosová FC 450 v limitovanej sérii Rockstar Edition. Najmenší návštevníci si môžu na stánku Husqvarna vyskúšať elektrickú novinku v triede mini motokrosových motocyklov – Husqvarnu EE5.

husqvarna-701-enduro.jpg
husqvarna-jarvis-ed.jpg

Moped Slovakia

V stánku spoločnosti Moped Slovakia budú dominovať značky SYM a Brixton. V ponuke SYM je hlavným ťahákom novinka – majestátny SYM Maxsym TL500. Brixton privezie model Felsberg 250. Tak ako po minulé roky, aj tentokrát bude v ponuke aj pestrá paleta oblečenia, prilieb a najrôznejších doplnkov.

brixton-felsberg.jpg
sym-maxsym-tl500.jpg

Triumph

Tradičná anglická značka má čo ponúknuť všetkým skupinám motorkárov. Tých dobrodružnejšie ladených určite osloví dvojica úplne nových deväťstoviek v rodine Tiger. Samozrejme, chýbať nebudú ani väčší súrodenci s číslom 1200. Objemovým vrcholom ponuky je famózny Rocket 3. Za všetko v prípade tejto majestátnej novinky hovorí údaj o zdvihovom objeme. Trojvalec má objem bezmála dva a pol litra... Bez záujmu určite nezostanú ani ďalšie novinky – športovo ladená klasika Thruxton RS, či ešte športovejší roadster Street Triple RS.

triumph-rocket3.jpg
triumph-tiger.jpg
triumph-tiger-rally.jpg

Peugeot

Francúzska značka Peugeot má v ponuke široké spektrum skútrikov – od malých mestských približovadiel, cez športovo ladené modely, až po veľké luxusné maxiskútre. Na výstave Motocykel uvidíte prierez sortimentu – športový Speed Fight 4, klasiku menom Django, či luxusný Metropolis vo verzii Business. V stánku však bude aj viacero ďalších strojov.

peugeot-speedfight4.jpg
peugeotmetropolis.jpg
peugeot-django.jpg

KTM

V stánku KTM nebudú chýbať dôležité novinky - 390 Adventure, 890 Duke R a 1290 Super Duke R. Samozrejme, chýbať nebudú ani offroadové motokrosové a enduro špeciály. Fanúšikov cestných pretekov zasa poteší originálny MotoGP stroj. Rally priaznivci sa budú môcť stretnúť so Štefanom Svitkom, ktorý bude mať autogramiádu v sobotu o 11.00 a 15.00 h. Stánok KTM navštívia aj ďalšie rally legendy – Ivan Jakeš a Jaroslav Katriňák. Prostredníctvom sociálnych sietí bude súťaž – ak sa odfotíte v stánku KTM a fotku budete zdieľať s označením profilu KTM, budete mať šancu vyhrať motocykel s plnou nádržou na celý víkend.

ktm-390-adventure.jpg
ktm-superduke-r.jpg
ktm890duker.jpg

MV Agusta

Talianska legenda menom MV Agusta sa bude pýšiť viacerými nahými Brutale, konkrétne Brutale 800, Brutale 800RR a hlavne najnovším prírastkom Brutale 1000 RR. No chýbať nebude ani Dragster RR, či turistickejšie ladená Turismo Veloce Lusso vo verzii SCS.

mvagustabrutale1000rr.jpg

Harley-Davidson

V stánku amerického výrobcu Harley-Davidson nebudú chýbať motocykle všetkých modelových radov, vrátane noviniek Road Glide Limited, Low Rider S, či elektrického Livewire. Okrem sériových modelov budú veľkým lákadlom aj prototypy Pan America a Bronx. Pre malých aj veľkých návšetevníkov stánku má Harley-Davidson pripravené prekvapenia vrátane súťaže o zaujímavé ceny.

hd-bronx.jpg
hd-livewire.jpg
hd-panamerica.jpg
hd-road-glide-limited.jpg

Indian

V stánku americkej legendy Indian takisto nebude núdza o parádne kúsky a exkluzívne modely. Vlajkovou loďou môžeme nazvať majestátnu novinku menom Indian Challenger, ale nemenej atraktívny bude aj Indian Scout 100th Anniversary, ktorých bude k stému výročiu modelu Scout vyrobených len 750 ks. A nesporne veľkým lákadlom bude aj súťaž o motocykel Indian Scout Bobber v atraktívnej bronzovej farbe, ale aj možnosť ochutnať exkluzívne pivo od pivovaru Karpat.

indian-scout-100th.jpg
indianchallenger.jpg

Italmoto

Spoločnosť Italmoto, ako jej názov napovedá, sa špecializuje na talianske značky motocyklov Piaggio Group, kam patrí Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, či Vespa. Zvlášť dámy určite poteší široký sortiment štýlových skútrov Vespa, spomedzi mnohých modelov môžeme spomenúť elektrickú novinku Vespa Elettrica, exkluzívnu Vespa 946 Red, limitovanú edíciu Vespa GTS 125 Yacht Club, či viaceré verzie modelov Primavera a Sprint.

vespa-elettrica.jpg
vespa-yacht-club.jpg

Ducati

V stánku Ducati na návštevníkov čaká pätnásť strojov, zastúpené budú všetky kategórie. Superšporty budú reprezentovať Panigale – nielen V4, ale aj nová V2. Spomedzi nekapotovaných strojov bude najväčším lákadlom Streetfighter V4, ale aj viacero verzií Monster. Klasiku budú reprezentovať takisto viaceré verzie modelu Scrambler. Chýbať nebude ani Diavel, či X-Diavel a turisticky ladených jazdcov poteší trojica rôznych verzií modelu Multistrada. Slovenské zastúpenie značky Ducati si pre návštevníkov stánku pripravilo aj súťaž – každý, kto sa v stánku zaregistruje, bude zaradený do žrebovania o 5 cien – mikinu Ducati, 2x tričko Ducati a 2x hrnček Ducati.

ducati-streetv4.jpg
ducati-v2.jpg
ducati-v4s.jpg

Brough Superior

Jedným z lákadiel je nepochybne aj exkluzívna značka Brough Superior. V Bratislave uvidíte dvojicu modelov. Prvým z nich je Anniversary, ktorý sa zrodil pri príležitosti 100. výročia značky v limitovanom počte sto kusov. Ďalším klenotom je model Pendine Sand Racer.

brough-anniversary.jpg
brough-pendine-sand-racer.jpg

Prilby LS2

Zo širokého sortimentu výstroja môžeme spomenúť značku LS2, ktorej prilby sa na našom trhu slušne rozšírili a získali si popularitu. Vo vystavovanom sortimente samozrejme nebudú chýbať tohtoročné novinky vo všetkých kategóriách, či nové farby obľúbených modelov. Novinkou je napríklad aj LS2 FF900 Valiant II - druhá generácia obľúbenej preklápacej prilby Valiant s mierne inovanými, modernejšími tvarmi. Ďalšia novinka – cenovo dostupnejšia integrálna prilba FF800 Storm ponúka parametre, výbavu a vlastnosti prilieb, ktoré sú spravidla dvoj až trojnásobne drahšie. Špičkou v ponuke integrálnych prilieb LS2 je potom model FF327 Challenger C – prilba vyvinutá za aktívnej účasti pretekárov v triedach MotoGP, Moto2 a Moto3.

ls2-1-valiantii.jpg
ls2-3-ff327.jpg
ls2-2-ff800.jpg

Rossier

V kategórii doplnkov a príslušenstva stojí za zmienku aj výstavná premiéra značky Rossier, ktorá vyrába špeciálne boxy na uskladnenie, ale v prípade verzie s podvozkom aj na prevoz motocyklov.

rossier-box.jpg
rossier-privesny.jpg

Sprievodný program bude bohatý...

Neodmysliteľnou súčasťou výstavy Motocykel je okrem motocyklových noviniek a príslušenstva aj sprievodný program. Ten sa bude odohrávať nielen v interiéri, ale vonku pred výstavnými halami. Na voľných plochách to bude napríklad kaskadérska show v podaní českého stuntridera Adama Peschla a jeho skupiny Special Brothers. Ich odvážne kúsky budete môcť vidieť každý deň od štvrtka do nedele.

program.jpg
Jazdu na motorke, aj keď v podstatne bezpečnejšej forme, si budete môcť sami vyskúšať. K dispozícii bude testovanie e-skútrov, e-bicyklov, e-kolobežiek a skútrov značky Honda. Na svoje si prídu aj deti – program pre ne bude nielen zábavný, ale aj poučný. Na detskom dopravnom ihrisku sa budú môcť naučiť základy pravidiel cestnej premávky. Vo výstavných halách budete okrem novučičkých motocyklov obdivovať aj staršie kúsky – buď krásne veterány, alebo atraktívne tuningové stroje v rámci súťaže Customs of Slovakia.


Buďte s nami v kontakte

Komentáre