CUSTOM: HONDA INTERCEPTOR

Toto nie je žiaden dielenský custom ale továrenský prototyp. No pokojne schová do vrecka mnohých renomovaných úpravcov. Honda postavila nádherný koncept CB4 Interceptor na základe svojej novinky CB1000R. Futuristický Superšport ako z filmu o Batmanovi!

 CUSTOM: HONDA INTERCEPTOR

Neo Sports Café

CB4 je označenie, ktoré Honda prvý krát označila na svoj prototyp predstavený v roku 2015. Vtedy sa jednalo o koncept modelu CB650F v novodobom neo retro štýle, ktorý Honda nedávno pomenovala svojim vlastným menom NSC – Neo Sports Café. Zabudnite však na šesťstopäťdesiatku CB! Honda sa rozhodla začať vykročiť odvážnejším smerom a namiesto novej retro 650-tky rovno predstavila liter. Novučičká CB1000R vyzerá v sériovom stave fakt luxusne. No tento koncep, ktorý je založený rovnako na novej CB1000R, je úplne iný level. Interceptor je superšport budúcnosti, ktorý sa inšpiroval tvarmi minulosti. Na svedomí ho má Valerio Aiello z európskeho vývojového centra Hondy v Taliansku.

honda-2.JPG

Honda CB4 Interceptor

Okrúhly predný svetlomet a dokonale vytvarovaná kapota v štýle starých pretekárskych strojov, ktorá perfektne nadväzuje na krásne krojenú nádrž. A celé toto futuristické dielo podčiarkuje kompletne odhalený motor so zváranými zvodmi a výfukovou koncovkou skrytou pod sedadlom. Zadná jednoramenná kyvka je sériovo montovaná aj na CB1000R, no komponenty od Öhlinsu a Bremba už na prvý pohľad patria medzi to najlepšie, čo tieto značky ponúkajú.

honda-3.JPG
honda-4.JPG
honda-5.JPG

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre