Darujte krv, darujete život!

Darovanie krvi je dobrý skutok, ktorým môžete prispieť k záchrane ľudského života a zdravia. Príležitosť na tento čin budete mať už tradične aj počas Motozrazu na Zemplínskej šírave.

Darujte krv, darujete život!

Premýšľali ste už niekedy o tom, že by ste chceli darovať krv? Možno ste aj v sebe našli dostatok odvahy a odhodlania, ale dobrý nápad stroskotal na nedostatku času, či, povedzme si na rovinu, aj na našej lenivosti a pohodlnosti. Jedinečná šanca sa pre záujemcov naskytne počas konania Motozrazu Sveta motocyklov na Zemplínskej šírave. Mobilná transfúzna jednotka rozloží svoje pôsobisko priamo v areáli. Krvi nikdy nie je dosť a ide o veľmi vzácnu tekutinu, ktorá sa nedá nijako inak nahradiť. Vychutnať si dobrý pocit z nezištnej pomoci a potenciálnej záchrany ľudského života si budete môcť aj vy, pokiaľ na motozraz zavítate v piatok od 10.00 do 13.30 hodiny a navštívite tu aj mobilnú transfúznu stanicu.

Veríme, že aj tento rok bude o darovanie krvi záujem a opäť pomôžeme ľuďom, ktorí túto vzácnu tekutinu potrebujú. Každý dobrovoľný darca obdrží spomienkový odznak „Daruj život".

krv1.jpg


Buďte s nami v kontakte

Komentáre