Ducati Multistrada V4

Najočakávanejšie cestovné enduro roku 2021 je tu! Ducati konečne ukázala v celej kráse svoju novučičkú turistickú Multistradu poháňanú vychýreným véčkovým štvorvalcom.

Ducati Multistrada V4

Pohonná jednotka s označením Grandtourismo V4 má objem 1158 ccm, výkon 170 koní a krútiaci moment 125 Nm. Motor slúži ako nosný prvok, na ktorý sú napojené jednotlivé časti rámu - a tie sú teraz hliníkové, takže zabudnite na klasický priehradový oceľový rád predchádzajúcej generácie. Rovnako bohužiaľ môžete zabudnúť aj na krásnu jednoramennú kyvku, ktorú teraz vystriedala obojstranná.

ducati-multistrada-v4-7.jpg

Tradične je Multistrada dostupná v základnej verzii a ako Multistrada V4 S, ktorá má navyše elektronicky nastaviteľné pruženie Ducati Skyhook Suspension, lepšie brzdy Brembo Stylema , zákrutové svetlomety, väčšiu 6,5 palcovú TFT prístrojovku, bezkľúčové štartovanie, quickshifter a tempomat už v základnej výbave. A Ducati ešte pridáva aj verziu Multistrada V4 S Sport, ktorá má navyše výfukovú koncovku Akrapovič a karbónový blatník.

ducati-multistrada-v4-5.jpg
ducati-multistrada-v4-6.jpg

Ani základná výbava však nie je úplne na zahodenie: plne nastaviteľné pruženie, zákrutové ABS, radiálky Brembo M4.32, Full LED svetlomet, 5" TFT prístrojovka, výkonové mapy, jazdné režimy, trakčná kontrola a Wheelie Control.

ducati-multistrada-v4-9.jpg

No jednoznačne najzaujímavejším elektronickým systémom, zo všetkých, je dlho očakávaný adaptívny tempomat, ktorý funguje vďaka radaru medzi prednými svetlometmi. Vďaka druhému zadnému radaru vás dokonca systém informuje aj o rýchlo približujúcich sa vozidlách zozadu a funguje aj ako výstraha pred vozidlami po bokoch v mŕtvom uhle. Celý systém však bude za príplatok približne 2.000 eur.

ducati-multistrada-v4-4.jpg
ducati-multistrada-v4-2.jpg
ducati-multistrada-v4-3.jpg
ducati-multistrada-v4-1.jpg

ducati-multistrada-v4-8.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre