Exkluzívne doplnky pre Streetfighter V4

Streetfighter V4 je jednou z najväčších exkluzivít v segmente naked bike. No ak by ste túžili po ešte väčšej výnimočnosti, Ducati má teraz v ponuke novú radu dielov, vďaka ktorým sa Streetfighter V4 môže stať ešte väčšou špecialitou.

Exkluzívne doplnky pre Streetfighter V4

Fotogaléria nových dielov Ducati pre Stretfighter V4:

ducati-streetfighter-v4-accessories-6.jpg
ducati-streetfighter-v4-accessories-4.jpg
ducati-streetfighter-v4-accessories-2.jpg
ducati-streetfighter-v4-accessories-5.jpg
ducati-streetfighter-v4-accessories-3.jpg
ducati-streetfighter-v4-accessories-1.jpg


Streetfighter V4

So suchou hmotnosťou 178 kg u verzie S, poháňaná jedinečným véčkovým štvorvalcom s objemom 1.103 ccm a výkonom neskutočných 208 koní, ktoré dokážete skrotiť len vďaka poriadnej dávke najmodernejšej elektroniky. Krásny hliníkový rám rovnako ako na Panigale obopína motor len zhora a štvorvalcové véčko takto bez kapotáží vynikná v celej svojej kráse. Suchá hmotnosť 178 kg môže vďaka racingovému výfuku Akrapovič ďalej klesnúť až o 6 kg a výkon s Akrapovič kompletom vzrastie až na 220 koní. Ducati samozrejme nešetrila ani na elektronickej výbave a Streetfighter V4 ponúka celú plejádu najmodernejších elektronických vymožeností z modelu Panigale V4.

ducati-streetfighter-v4-accessories-7.jpg

A dokonca aj aerodynamické krídelká, ktoré ponúkajú prítlak 28 kg pri rýchlosti 270 km/h a stabilizujú jazdu v zákrutách na okruhu i v bežnej premávke. Už základná verzia modelu Streetfighter V4 ponúka krásny 5 palcový TFT displej, zákrutové ABS, viacstupňovú trakčnú kontrolu EVO2, Ducati Slide Control, Wheelie Control, Power Launch, Quickshift, nastaviteľné brzdenie motorom Engine Brake Control a dokonca aj elektronický podvozok DES. Verzia S je odľahčená o 2 kg a ponúka už tradične navyše top podvozok od Öhlinsu, tlmič riadenia rovnakej značky a ľahučké kované kolesá Marchesini.

ducati-streetfighter-v4-accessories-8.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre