ROSSIER - GARÁŽOVÝ MOTOBOX S PRÍBEHOM

Garážový motobox ROSSIER bol vyvinutý predovšetkým pre motocykle, štvorkolky a bicykle. Je vyrobený z kvalitných plastov, ktoré nemenia tvar, ani farbu. S robustnou a pevnou konštrukciou a nadčasovým designom.

ROSSIER - GARÁŽOVÝ MOTOBOX S PRÍBEHOM

Ako to celé začalo?

Tak ako vzniklo už veľa vecí na tomto svete, najskôr bol problém, ktorý bolo treba riešiť. Po dvadsiatich rokoch nejazdenia som sa konečne odhodlal kúpiť si novú naleštenú motorku. A tešil som sa na deň, keď si ju doveziem domov. Ale poznáte to – slovenské počasie. Dážď. Našťastie mám dvojgaráž a manželkine staršie auto by mohlo stáť aj v vonku v daždi. Auto išlo von z garáže a šup-šup, motorka už mala strechu nad hlavou. V tom momente však vyšla von manželka a po krátkej hubovej polievke, alebo skôr monológu, ktorý som si vypočul, už bolo jej auto naspäť v garáži a motorka vonku na daždi. Ako prvé riešenie ma napadlo kúpiť si plachtu na motorku. V tom momente som však videl nášho psa, ako si ju práve značkuje. Chcelo to lepšie riešenie!

Dokonalé riešenie

Ako to v takýchto chvíľach býva, začal som intenzívne rozmýšľať o vyriešení problému. Garážovanie motorky, ochrana pred dažďom, vandalmi, snehom a mojim psom. V tom prišiel nápad. A po troch rokoch vývoja, neskutočnom množstve úprav, zmenách v designe, hľadaní tých správnych konštruktérov, materiálov a dodávateľov konečne stojí tu. Garážový motobox ROSSIER vyrobený z kvalitných plastov, ktoré nemenia tvar, ani farbu. S robustnou a pevnou konštrukciou a nadčasovým, mierne futuristickým designom, čo bol môj pôvodný zámer.

motobox-rossier.jpg

Motorky, štvorkolky, bicykle

Garážový motobox ROSSIER bol vyvinutý predovšetkým pre motocykle, štvorkolky a bicykle. Bol stvorený presne pre takých ľudí ako som ja. Takých, ktorí milujú krásne stroje, motorky a všetko to, čo vám zvýši tep a rozbúcha srdce. A chcú to chrániť. Do boxu sa zmestia aj tie najväčšie motorky ako sú napríklad Honda Gold Wing či Harley- Davidson Electra Glide. A samozrejme akékoľvek veľké cestovné enduro s kuframi. Výška boxu bola navrhnutá tak, aby ani vyšší jazdci na enduro motocykloch nemuseli skláňať hlavy pri vjazde do boxu. Box je dostatočne široký, takže ani v prípade menšieho balansu neopriete svoj stroj o rám motoboxu. Menšie motocykle, prípadne skútre zmestíte do boxu aj dva kusy.

rossier-vlecka.jpg

Motobox & motopríves

Motobox je plne uzamykateľný a maximálne bezpečný. Svojim designom vzbudzuje pozornosť, no zároveň ladí s prostredím ulice, domov a parkovísk. Prvé reakcie na hotový výrobok sú v oblasti designu a celkového prevedenia veľmi kladné. Môžete si ho vybrať v rôznych farebných prevedeniach podľa vašich osobných predstáv. Pri tvorbe motoboxu sme však mysleli aj na tých, ktorí si radi svoju motorku prevezú niekde na okruh, na dovolenku a nemajú na takýto účel uzatvorenú dodávku. Tak vznikol ROSSIER moto príves, ktorý má hydraulicky sklápací podvozok s mechanickým, alebo elektrickým ovládaním. Nepotrebujete žiadnu nájazdovú rampu, príves klesne až na zem a vy môžete pohodlne naložiť akokoľvek ťažkú motorku, či štvorkolku, ktorú v suchu preveziete do cieľovej destinácie podobne ako v dodávke.

img4271.jpg

Produkt s budúcnosťou

V súčasnosti spoločnosť ROSSIER nadväzuje kontakty nielen s predajcami zo Slovenska, ale aj zo zahraničia. Produkty motobox a motopríves ROSSIER jednoznačne zaujmú už na prvý pohľad a pri osobnom zoznámení sú predajcovia pozitívne naklonení k ich predaju. Takýto produkt totiž na druhej strane dokáže presvedčiť ku kúpe motocykla aj nových zákazníkov, ktorí už dávnejšie chceli vlastniť motocykel, no nemali ho kde parkovať. Za nás z redakcie na záver len niekoľko slov chvály: výborný nápad, perfektné prevedenie, skutočne vydarený slovenský výrobok.

Motobox Rossier môže byť podľa požiadaviek upravený v rôznych farebných kombináciách.

copy_farby-1.jpg
farby-2.jpg
farby-3.jpg

Teraz sa dá motobox kúpiť už od 62,- eur mesačne.

motobox.jpg

Viac informácii nájdete na www.rossier.sk

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

SADA NA ÚDRŽBU REŤAZE

SADA NA ÚDRŽBU REŤAZE

3.12.2023
Autor: redakcia
Bunda MACNA TERRITOR

Bunda MACNA TERRITOR

30.11.2023
Autor: redakcia
Bunda MACNA ASPIRE

Bunda MACNA ASPIRE

15.11.2023
Autor: redakcia
KRYCIA PLACHTA

KRYCIA PLACHTA

12.11.2023
Autor: redakcia

Komentáre