Gas Gas chce ísť aj do cestných motocyklov

Španielsky výrobca motocyklov Gas Gas len prednedávnom pristál pod krídlami rakúskej KTM a už tu máme prvé plány, ktoré hovoria o celkom pozitívnej budúcnosti. V nej by mali byť aj cestné motocykle.

Gas Gas chce ísť aj do cestných motocyklov

Gas Gas po novom patrí do skupiny KTM Group, ktorá bola prednedávnom premenovaná na Pierer Mobility AG podľa vlastníka Stefana Pierera. A ten na nedávnom zasadnutí investorov skupiny predstavil okrem iného aj svoje plány s novu firmou v ich portfóliu - Gas Gas. Okrem tradičných trialových a enduro motocyklov v nej sú aj malé detské elekrické motocykle, ktoré Gas Gas už viac ako rok predáva.

gas-gas-2.jpg

No do predajného programu by mali pribudnúť aj cestné motocykle. Ale nebudú to preplastované motocykle KTM, ako by sa na prvý pohľad dalo očakávať. Na malých obrázkoch v prezentácii sa cestné motocykle veľmi nápadne podobajú na aktuálne výrobky čínskej firmy CF Moto. A CF Moto už niekoľko rokov vyrába niektoré modely KTM určené pre ázijské trhy. Takže to celé začína dávať zmysel. A vyzerá to tak, že sa môžeme začať tešiť napríklad na takéto CF Moto 650MT alebo 650NK vo farbách Gas Gas.

gas-gas-1.jpg
gas-gas-3.jpg


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre