Giacomo Agostini má svoju Limitku

História MV Agusty je spojená s menom legendárneho talianskeho jazdca menom Giacomo Agostini. A na počesť jeho víťazstiev mu teraz pripravili limitovanú verziu modelu Superveloce, ktorú môžete mať aj vy za neskromných 32.100 eur.

Giacomo Agostini má svoju Limitku

Giacomo Agostini získal pre Agustu v šesťdesiatych a sedemdesiatych rokoch neskutočných 15 titulov v Majstrovstvách sveta cestných motocyklov. Takže si legendárny Agostino určite zaslúži ďalšiu z jeho limitovaných MV Agusta verzií - tentokrát modelu Superveloce. Superrýchla verzia s označením Ago bude stáť 32.100 eur a okrem jedinečného farebného prevedenia s Agostiniho jednotkou na kapotách bude mať aj neskutočné vypletané ráfiky kolies a originálne ladené výfukové koncovky Arrow s označením Ago.

mv-agusta-superveloce-ago-1.jpg
mv-agusta-superveloce-ago-2.jpg
mv-agusta-superveloce-ago-5.jpg
mv-agusta-superveloce-ago-4.jpg

mv-agusta-superveloce-ago-3.jpg

No jedného zo šťastných 311 majiteľov tejto limitovanej verzie určite potešia aj také detaily, ako je "nádrž uchytená koženým opaskom" v štýle dobových motocyklov či karbónová plaketa označujúca číslo limitovanej verzie. Prvých pätnásť modelov s číslom 01 - 15 je špeciálne venovaných Agostinovým pätnástim víťazstvám v Majstrovstvách sveta, čo označuje aj rok získania titulu vyrazený na výročnom štítku.

mv-agusta-superveloce-ago-8.jpg
mv-agusta-superveloce-ago-9.jpg
mv-agusta-superveloce-ago-7.jpg
mv-agusta-superveloce-ago-6.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre