Harley-Davidson Electra Glide Revival

Harley predstavil novú limitovanú edíciu svojich modelov s označením Icons Collection. A prvým z nej je nová Electra Glide Revival, ktorá svojim štýlom pripomína oldschool modely Electra Glide.

Harley-Davidson Electra Glide Revival

Icons Collection je nová limitovaná edícia modelov, v rámci ktorej Harley každý rok predstaví nejaký iný model. V špeciálnom prevedení, v jedinej výrobnej sérii, ktorá sa už nebude v budúcnosti opakovať a v limitovanom množstve vyrobených a očíslovaných motocyklov. A k tomu ešte certifikát jedinečnosti, aby ste pri následnom predaji mohli dokázať, že sa skutočne jedná o originálny kus z tejto limitovanej produkcie. Zákazník teda bude môcť získať jedinečný stroj, čo je hlavným cieľom Icons Collection - priniesť jazdcom viac originality, viac jedinečnosti priamo z továrne.

harley-davidson-electra-glide-revival-1.jpg

Electra Glide Revival

Historicky prvým modelom z tejto kolekcie je Electra Glide Revival, ktorá na prvý pohľad vyzerá ako poriadna old school Electra z čias Elvisa. S jednosedadlom, retro plášťami, bielou "batwing" kapotou, bielymi kuframi a krásnou modro čiernou farbou nádrže a blatníkov. Electra Glide Standard je poháňaná silnejším motorom Milwaukee-Eight 114. Pre celý svet bude vyrobených len limitovaných 1500 kusov.


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre