Harley-Davidson Open House už 28. a 29. septembra!

Príďte si vyskúšať ikonické motocykle vrátane novinky FXDR

Harley-Davidson Open House už 28. a 29. septembra!

Harley-Davidson otvára po roku brány svojich dealerstiev a pozýva všetkých jazdcov a milovníkov silných strojov na podujatie Open House 2018, kde budú mať jedinečnú šancu zdarma vyskúšať motocykle značky, vrátane úplnej novinky, modelu Harley-Davidson FXDR 114. Open House sa tento rok koná v piatok 28. a sobotu 29. septembra vo všetkých autorizovaných dealerstvách značky v Bratislave, Prešove, Banskej Bystrici a Košiciach. Ideálna príležitosť, ako zabudnúť na stres a starosti a prísť si naplno užiť koniec týždňa. Harley-Davidson bude so svojou aktuálnou modelovou radou, oblečením MotorClothes a predovšetkým jazdami zdarma plne k dispozícii počas oboch dní.

Už tradičná akcia konca moto sezóny Harley-Davidson Open House láka v tomto roku hlavne na novinku predstavenú len pred niekoľkými týždňami, Softail FXDR 114, ktorú budú mať jazdci možnosť premiérovo vyskúšať. K dispozícii im bude aj aktuálna modelová rada značky, vrátane ďalších noviniek pre modelový rok 2019.

fxdrsint2.jpg

Čo si vziať so sebou...

Stačia len dva doklady – občiansky a vodičský preukaz skupiny A a príslušná kaucia. Akcia je zároveň skvelým zážitkom pre všetkých priaznivcov silných strojov, ktorí môžu zavítať do prostredia jednotlivých dealerstiev Harley-Davidson, pozrieť si ikonické stroje alebo si vybrať niečo z kolekcie oblečenia, ktorá je rovnako využiteľná na motocykel ako aj mimo neho.

„Sme radi, že sa nám model FXDR 114 podarilo priviezť do SR za tak krátky čas po svetovej premiére. Zákazníci budú mať možnosť si tento stroj vyskúšať a spoznať jeho športového ducha. Zároveň im budú počas oboch dní k dispozícii odborníci, ktorí poradia s výberom motocykla, možnosťami úprav, technickými otázkami, ale napríklad aj s výberom vhodnej výbavy z našich kolekcií oblečenia MotorClothes," hovorí Michal Fric, Marketing Manager Harley-Davidson pre strednú a východnú Európu.

Bližšie informácie o Open House 2018 je možné získať u jednotlivých dealerov alebo na www.harley-davidson.sk.

highresjpg209866kn19gap181261fn2.jpg



Buďte s nami v kontakte

Komentáre