Honda a Marc Marquez predĺžili kontrakt o ďalšie dva roky

HRC Honda s potešením oznamuje predĺženie zmluvy s 25 ročným Španielom

Honda a Marc Marquez predĺžili kontrakt o ďalšie dva roky

V súčastnosti Marc Marquez preteká v kategórií FIM MotoGP za Repsol Honda team, s ktorým podpísal predĺženie zmluvy až do roku 2019 a naďalej zostáva v najprestížnejšej triede MotoGP.

Po víťazstve v triede 125 v roku 2010 Marquez prestúpil do triedy Moto 2, kde v roku 2012 získal titul a následne debutoval v roku 2013 v najprestížnejšej triede. Spolu s tímom Repsol Honda sa stal najmladším šampiónom v tejto prestížnej triede. V roku 2017 bol najmladším pretekárom v histórií MotoGP, ktorý získal 4 tituly.

Marc Marquez: "Som nadšený, že môžem pokračovať s tímom Honda v MotoGP. Som hrdý na to, že môžem pretekať ako člen rodiny Honda a oceňujem, ako v tíme robia všetko preto aby mi poskytli čo potrebujem. Rád by som poďakoval všetkým, ktorí ma počas rokov mojej kariéry podporovali. Po obnovení zmluvy prebehli prvé dva testy na novú sezónu dobre a s mojim tímom sa môžeme sústrediť na pretekanie v prichádajúcej sezóne. Budem sa naďalej tešiť z pretekov a zdieľať svoju radosť s každým, kto pomáha dosiahnuť naše ciele. Ďakujem!"


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre