Koncept Honda NSC 650

Honda nás minulý rok očarila svojou novou generáciou naháčov v modernom retro štýle, ktorý nazvala NSC - Neo Sports Café. A rovno postavila tri modely: CB125R, CB300R a CB1000R. Teraz svetu ukázala koncept šesťstopäťdesiatky.

Koncept Honda NSC 650

Svalnatý prototyp Neo Sports Café naznačuje, že na svet prídu čoskoro aj ďalšie modely s týmto čistým moderným retro dizajnom v nových zdvihových objemoch. A tým prvým z nich bude s najväčšou pravdepodobnosťou obľúbená stredná trieda a Honda CB650.

a3.jpg

Samotný koncept používa práve túto štvorvalcovú pohonnú jednotku v originálnom ráme s upraveným podsedlovým rámom, ktorý nesie maximálne odľahčenú jednoduchú zadnú časť. Nádrž v štýle novodobých naháčov Honda dáva spolu s hliníkovými krytmi chladiča krásny muskulárny vzhad. A predný svetlomet jednoznačne nesie stopy LED svetlometu modelov CB125R, CB300R a CB100R. Koncept bude oficiálne predstavený už onedlno na Motosalóne v Paríži, no my sa tešíme hlavne na sériovú podobu modelu CB650R, ktorá by sa mala objaviť už v roku 2020.

a1.jpg
a5.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre