Honda pracuje na veľkom Rebelovi 1100

Je škoda, že perfektný motor z Hondy Africa Twin 1100 Honda nepoužíva v žiadnom inom modeli. A to isté si povedali aj konštruktéri Honda a priložili ruky k dielu. Začína sa hovoriť o veľkom Rebelovi so silným dvojvalcom z Afriky.

Honda pracuje na veľkom Rebelovi 1100

Motor z Africa Twin 1100

Napriek tomu, že segment japonských cruiserov v Európe úplne vymizol, značky Harley a Indian sa tešia stále obrovskej obľube. Predovšetkým Indian Scout dokazuje, že aj chopper či cruiser môžu byť moderné a pritom zaujímavé pre zákazníkov. Aj mladý americký zákazník už dnes očakáva niečo iné ako klasický vzduchom chladený chopper, čo dáva nádej Honde a jej pripravovanej novinke Honde Rebel 1100, ktorú by mal poháňať celkom slušne silný dvojvalec s objemom 1.084 ccm, výkonom 100 koní a krútiacim momentom 105 Nm. Zatiaľ si však musíme vystačiť s malým Rebelom 500 na spodných fotografiách, ktorý do tejto sezóny prišiel s celkom pekným update-om.

honda-rebel-1100-1.jpg
honda-rebel-1100-2.jpg

Honda CMX500 Rebel

Obľúbená päťstovka Rebel v roku 2020 dospela a vyzerá modernejšie, na úrovni doby predovšetkým vďaka úplne novému štýlovému Full LED svetlometu. Výkon dvojvalcovej päťstovky zostal rovnaký, napriek tomu, že Rebel spĺňa prísnejšiu emisnú normu Euro5. Užívateľov poteší nová preklzovacia antihoppingová spojku a komfortnejšie pružiace komponenty. A v ponuke Hondy pribudla aj customovejšia verzia Rebel S s krytom predného svetlometu.

honda-rebel-1100-3.jpg


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre