Katalóg 2017

K štartu do novej sezóny už neodmysliteľne patrí katalóg motocyklov, štvorkoliek, vodných a snežných skútrov ktoré sú v ponuke na našom trhu, vrátane horúcich noviniek. Modely sú opäť zaradené prehľadnedo jednotlivých kategórií, aby sa vám dobre orientovalo. Tak prajeme príjemné čítanie!

Katalóg 2017

Supersport

Masívne zrýchlenie, precízna práca s riadením, kľučkovanie šikanami, ukázanie chrbta zvyšku štartového poľa a triumfálny dojazd do cieľa. To sú tie momenty, kvôli ktorým musíme milovať superšportové motocykle. Pozor… Štart!

Street

V niektorých momentoch sa chcete cítiť voľnejšie, mimo sveta plného pravidiel. Napriek tomu však jazdíte s pocitom absolútnej dôvery, pretože viete, čo ten stroj (ne)skrýva. Presne to, čo aj vy. Silu a výdrž!

Touring

Vás nebaví chodiť prstom po mape. Vy vždy vezmete vaše cestovateľské sny do vlastných rúk. Popritom sa potrebujete spoľahnúť na to, že budete mať stopercentnú záruku pohodlnej jazdy a hladkého zvuku motora. A vy sa už len sústredíte na miesto, kam práve cestujete. Už sa vidíte v cieli?

Chopper & Cruiser

Ten moment, keď si nasadíte slnečné okuliare, zapnete si prilbu a v kožených rukaviciach vediete stroj do cieľa. Presne ten, keď necítite nič, len vietor opierajúci sa do vašej mašiny a všetko naokolo akoby na moment spomalilo. Keď po vystúpení máte pocit, že každou ďalšou jazdou o kúsok omladnete. Tak teda ešte raz?

Enduro & Motard

Na asfalte alebo mimo neho, nie je miesto, kde by pre ne nebolo miesto. Enduro motocykle vás dostanú všade tam, kde si to vaše odvážne ja zmyslí. Hladko a bez rešpektu. Svoje spoľahlivé alter ego ukážu pri dlhších a náročnejších cestách. Kam to bude tento víkend?

offroad.jpg
copy_street.jpg

Off Road

Chcete kopírovať každú nerovnosť povrchu a napriek tomu mať všetko pod kontrolou. Chcete šéfovať situácii. Buď v čele pretekov, alebo len tak pre vlastné uspokojenie. Lebo na druhé miesta nemáte v poličke miesto. Od koho budete prijímať gratulácie dnes?

Quad

Uprednostňujete jazdu v teréne, pre ktorú sa dokonale hodia štvorkolky? Môžeme ich bez problémov nazvať motocyklami na štyroch kolesách. Tie pracovné sú všestrannými pomocníkmi, športové nám robia radosť pri pretekaní, či jazde pre potešenie.

Vodné a snežné skútre

Nemajú síce kolesá, ale majú riadidlá, výkonné motory a poskytnú vám rovnako skvelú zábavu ako motorky. V lete môžete brázdiť hladiny jazier, riek a morí na vodnom skútri, v zime sa naopak môžete preháňať po zasnežených pláňach vďaka snežnému skútru.


supersport.jpg
quad.jpg
enduro.jpg
off-road.jpg
vodne-snezne.jpg
touring.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre