Kawasaki KX450 2019

Snáď všetci výrobcovia už vytiahli svoje motokrosové zbrane pre rok 2019. Najväčšou novinkou v triede 450-tok je tento rok určite Kawasaki. KX450 sa vracia ku klasickej olejovej prednej vidlici a konečne už má aj elektrický štartér!

Kawasaki KX450 2019

Kawasaki tento rok sústredila maximum svojej pozornosti na KX450. V skratke má nový silnejší motor, racingovejší podvozok a hlavne toľko omieľaný elektrický štartér. Kawasaki tento rok skutočne nešetrila na vývoji a máme pred sebou najviac upravenú KX450 za posledné roky. Okrem električáku je nová aj hydraulicky ovládaná spojka - KTM má tieto veci štandardne už niekoľko rokov, zákazníci si ich žiadajú a Kawa im konečne vyhovela.

t3nogpisgcw.jpg
q2mqtwvezsa.jpg

Dosť veľkým prekvapením je však návrat ku klasickej olejovej vidlici namiesto vzduchovej - veď to bola práve Kawasaki, ktorá s modelmi 2013 prišla ako prvá so vzduchovou vidlicou. V prospech klasickej vidlice hovorí jej spoľahlivosť, no Kawa vďaka tomu nejaké to deko pribrala na hmotnosti. Tie však naopak ušetrila na novom, ľahšom ráme.

0a4ni1fisym.jpg
lcdhdxd5qqt.jpg


Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre