Klasiky Harley pre sezónu 2021

Harley nám konečne naservíroval svoje klasické cruiserovské novinky pre rok 2021. Ako na striebornom podnose – nový Street Bob 114 a vynovený Fat Boy 114. A úplne nové audio powered by Rockford Fosgate pre turistické modely.

Klasiky Harley pre sezónu 2021

Rok 2021

Na prvom harleyovskom virtuálnom podujatí predstavili Američania 19. januára svoje klasické modely pre sezónu 2021. S Euro5 motormi a novým silnejším bobberom Street Bob 114, krajším modelom Fat Boy 114 a novými trendovými voľbami pre performance-baggery Street Glide Special, Road Glide Special a Road King Special. A ako je v najslávnejšej americkej rodine dobrým zvykom, Harley ponúkne aj štyri prémiové modely od tímu Custom Vehicle Operations – tentokrát z dielne touring.

harley-street-bob-114-2021-4.jpg

Menej volieb, viac výkonu

Hádéčko v roku 2021 jemne prečistilo svoju radu modelov Softail a tento rok už nekúpite napríklad FXDR 114 ani model Deluxe a z ponuky vypadla aj väčšina modelov, kde boli na výber dve verzie pohonnej jednotky Milwaukee-Eight 107 a 114, pričom sa tieto modely predávajú už len s jednou z týchto volieb. Ako napríklad taký Fat Boy, ktorý sa predával aj so 107-čkou, no zostáva v ponuke len ako silnejší Fat Boy 114. So svojím robustným vzhľadom zostáva jedným z fyzicky najdominantnejších motocyklov v ponuke značky. Harley udáva trendy medzi cruisermi a nahrádza lesklý chróm na pohonnej jednotke, prednej časti a konzole výfuku novým jedinečným saténovým chrómovaním.

harley-fat-boy-114-2.jpg
harley-fat-boy-114-1.jpg

Street Bob 114

Jednou z najväčších noviniek medzi klasikami je Street Bob, ktorý sa doteraz predával s motorom 107, no v roku 2021 je dostupný so silnejšou stoštrnástkou! Najľahší zo všetkých modelov Softail je doslova nabitý autentickosťou - od riadidiel „mini-ape" až po skrátený zadný blatník.

harley-street-bob-114-2021-3.jpg
harley-street-bob-114-2021-2.jpg

harley-street-bob-114-2021-6.jpg
harley-street-bob-114-2021-7.jpg
harley-street-bob-114-2021-5.jpg
harley-street-bob-114-2021-8.jpg

Hot Rod baggery

Pekný update zažila aj rada Touring, konkrétne trojica Hot Rod baggerov Road King Special, Road Glide Special a Street Glide Special, ktoré poháňa Milwaukee-Eight 114 a perfektným komfortným podvozkom ideálnym na dlhé slnkom zaliate cesty. Street Glide Special a Road Glide Special môžete mať teraz v novom dvojfarebnom prevedení a s možnosťou voľby temne čierno ladených alebo naopak žiarivo chrómovaných prevedení – či už máte radi odvážnejšiu čiernu na motore a výfukoch alebo tradičný chróm. Road King Special a Street Glide Special dostali navyše nové LED svetlomety Daymaker® a všetky tri stroje s označením Special sú osadené novými ochrannými rámami, ktoré pridávajú ich majestátnosti.

Street Glide Special

streetglidespecial.jpg
streetglidespecialriding.jpg

Road Glide Special

roadglidespecial.jpg
roadglidespecialriding.jpg
roadglidespecialriding2.jpg

Road King Special

roadkingspecial2.jpg
roadkingspecial.jpg

Modely CVO so špičkovým audiom

Ak túžite po tom najlepšom z najlepšieho, najdrahšom z najdrahšieho, je tu Harley-Davidson Custom Vehicle Operations, alebo v skratke CVO. Výnimočné farebné prevedenia, pokročilé technológie, silnejšie motory Milwaukee-Eight® 117 a exkluzívne komponenty. V sezóne 2021 ponúka Harley pod značkou CVO modely Street Glide a Road Glide po prvýkrát s úplne novým systémom Harley-Davidson Audio powered by Rockford Fosgate. Moderný audiosystém používa reproduktory a zosilňovače, ktoré boli navrhnuté špeciálne pre motocykle H-D. Komponenty systému sú však k dispozícii aj pre všetky Touring modely vyrobené po roku 2014, ktoré sú vybavené jednotkou infotainmentu Boom!™ Box.

cvostreetglidestatic.jpg

cvostreetglideriding.jpg
cvoroadglideriding.jpg
cvolimitedriding.jpg

cvostreetglide3.jpg

Pan America až 22. februára

Harley-Davidson zároveň pozval celý svet na samostatnú prezentáciu 22. februára 2021, kde bude do posledného detailu odhalená úplne nová Pan America. Už teraz sa môžete registrovať na toto virtuálne predstavenie na odkaze www.H-D.com/PanAmerica .




Buďte s nami v kontakte

Komentáre