Korporátne novinky Kawasaki

Kawasaki má zopár noviniek. Zatiaľ nie tých motocyklových, ale skôr korporátnych. Nová firma, nová vízia, nové logo, nová budúcnosť s alternatívnymi palivami - to je nová Kawasaki Motors, Ltd.

Korporátne novinky Kawasaki

Kawasaki Heavy Industries je obrovský koncern, ktorý okrem motocyklov vyrába aj vlaky, námorné lode či dokonca lietadlá. Motocyklový biznis je však v poslednom roku veľmi silný, takže chce Kawasaki zatlačiť ešte viac a oddelila motocyklovú divíziu (motocykle, štvorkolky a vodné skútre) do samostatnej firmy Kawasaki Motors, Ltd., ktorá bude mať jednoduchšie rozhodovanie a rýchlejšie bude môcť reagovať na nové trendy, ako keď bola pod obrovským koncernom. K tomu Kawasaki pridala aj nové logo, ktoré vychádza z histórie. A vracia sa naspäť k propagácii svojho starého hesla: "Let the Good Times Roll."

kawasaki-motors-ltd-1.jpg
kawasaki-motors-ltd-3.jpg

Okrem toho Kawasaki načrtla aj svoju budúcnosť -predovšetkým tú alternatívnu, ekologickejšiu. Do roku 2025 chcú zelení predstaviť svoje prvé elektrické a hybridné motocykle (konkrétne 10 nových modelov). Okrem toho ohlásili veľké investície aj do nových elektronických systémov. A teší nás aj to, že do roku 2025 chcú predstavovať vo svojom celosvetovom motocyklovom portfóliu až 16 nových motocyklov ročne. Jednoznačne smelé, no zároveň veľmi pozitívne plány do budúcnosti.

kawasaki-motors-ltd-2.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre