Lákavá akcia v Ital Moto

Pomýšľate o novej motorke a mohla by to byť Moto Guzzi, či Aprilia? Prípadne skútrik Piaggio? Teraz je ten najlepší čas!

Lákavá akcia v Ital Moto

Oficiálny importér a predajca značiek Piaggio, Aprilia, Moto Guzzi a Vespa pripravil zaujímavú akciu, ktorá je limitovaná skladovými zásobami. Tie sa rýchlo míňajú, preto neváhajte navštíviť predajňu Ital Moto na ulici M. R. Štefánika v Žiline, prípadne zavítajte k niektorému z oficiálnych dílerov, ktorých nájdete na webe www.italmoto.sk

Ceny niektorých modelov sú skutočne zaujímavé a ich výber je pestrý. Zo sortimentu Aprilie môžete siahnuť po strojoch Tuono – malej 125-ke, ale aj veľkej 1100-vke, takisto môžete mať za zvýhodnenú cenu nadupanú športovú RSV4, či Shiver. Moto Guzzi prichádza s trojicou modelov V7 III a dvojicou V9, ale aj s veľkými cruisermi California, Audace a Eldorado. Na vrchole potom stojí majestátna „lietajúca pevnosť" MGX21. Do mesta sa zasa môže skvele hodiť skútrik Piaggio Liberty, či Liberty S v kubatúre 125, teda dostupný aj pre majiteľov „automobilových" vodičákov.

Viac o akcii a kompletnú ponuku s cenami nájdete TU.

shivergallery4.jpg



Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre