Limitovaná edícia Ducati Desert Sled Fasthouse

Talianska Ducati sa spojila s americkým výrobcom štýlového motorkárskeho oblečenia Fasthouse a postavili limitovanú edíciu modelu Desert Sled Fasthouse, z ktorej bude vyrobených 800 kusov.

Limitovaná edícia Ducati Desert Sled Fasthouse

Ducati a americká značka oblečenia Fasthouse už majú za sebou jeden pekný úspech - v roku 2020 ich prototyp modelu Desert Sled vyhral najstaršie americké offroad preteky Mint 400 v kategórii Hooligan. Teraz sa spojili znovu a postavili fakt podarené prevedenie modelu Deser Sled v jedinečnej farebnej úprave v limitovanej edícii Fasthouse. A značka Fasthouse na oplátku predstavila malú kolekciu oblečenia Ducati Desert Sled Fasthouse. Technicky je Desert Sled v sériovom stave, čo však znamená veľmi dobrú výbavu nielen na asfalt, ale aj na nespevnené cesty.

ducati-desert-sled-fasthouse-8.jpg
ducati-desert-sled-fasthouse-11.jpg
ducati-desert-sled-fasthouse-12.jpg
ducati-desert-sled-fasthouse-10.jpg

ducati-desert-sled-fasthouse-6.jpg

Obľúbený Scramler Desert Sled je vďaka 19 palcovému prednému kolesu, dual sport pneumatikám a vyšším zdvihom pruženia jedným z mála scramblerov, ktoré si skutočne zaslúžia toto označenie a môžete ich zobrať aj do skutočného terénu. Samozrejmosťou v roku 2021 je Euro5 kompatibilita u všetkých Scramblerov Ducati pre roku 2021.

ducati-desert-sled-fasthouse-3.jpg

ducati-desert-sled-fasthouse-1.png
ducati-desert-sled-fasthouse-2.jpg
ducati-desert-sled-fasthouse-13.jpg
ducati-desert-sled-fasthouse-7.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre