Long Way Up je vo finále

Ewan McGregor a Charley Boorman pred pár dňami dokončili svoju najnovšiu veľkolepú cestu, ktorá bude vysielaná v televízii pod označením Long Way Up.

Long Way Up je vo finále

Dvaja britskí dobrodruhovia sú vďaka sérii dokumentov Long Way Round jednoznačne najznámejšími motocyklovými cestovateľmi všetkých čias. V septembri 2019 sa vydali na svoju zatiaľ poslednú cestu, ktorá skončila práve pred pár dňami. Long Way Up znamenalo cestu z najjužnejšej časti Južnej Ameriky v Ohňovej zemi až do Los Angeles v Californii, kde Ewan Mc Gregor a Charley Boorman došli do cieľa len pred pár dňami.

long-way-up-2.jpg

Jednoznačne najväčším prekvapením tejto cesty boli použité motocykle. Namiesto tradičných BMW GS, ktoré ich sprevádzali v minulosti sa rozhodli pre nové elektrické motocykle Harley-Davidson LiweWire. Zatiaľ nemáme žiadne správy o tom, ako si elektrické motocykle na tejto dlhej ceste počínali, no jednoznačne víťazstvom pre Harleje je fakt, že dorazili do cieľa. Zatiaľ nie sú informácie o tom, kedy sa nová dobrodružná séria Long Way Up dostane do vysielania, ale my dúfame, že už čo najskôr v roku 2020.

Buďte s nami v kontakte

Komentáre