Medzinárodné majstrovstvá SR CC + QUAD Borský Mikuláš už tento víkend

Borský Mikuláš je už tradične dejiskom úvodného podujatia športového kalendára disciplíny enduro a country cross SMF. Tohtoročný seriál MM SR, Slovenského pohára a SMF hobby Cup-u v endure a country crosse odštartuje posledný marcový víkend 30.-31.3.2019.

Medzinárodné majstrovstvá SR CC + QUAD Borský Mikuláš už tento víkend

Rallycross klub Borský Mikuláš opäť aj v tomto roku organizuje už tradične prvé podujatie terénnych motocyklov a bude to už 13. ročník pod názvom „Medzinárodné majstrovstvá SR v Countrycrosse", ktorý sa uskutoční cez víkend v dňoch 30.-31. marca 2019 v areáli Mokrovských, ktorý sa nachádza medzi mestom Šaštín-Stráže a obcou Borský Mikuláš.

Tohtoročný seriál podujatí country crossu a endura SMF má opäť zaradenú triedu QUAD (štvorkolky) do programu štyroch podujatí country crossu disciplíny EaR - Borský Mikuláš, Skýcov, Žaškov a Morovno. "Enduráci" majú v Borskom Mikuláši na programe dva súťažné dni - sobota a nedeľa, "quadáci" majú svoj pretek na porgame v nedeľu 31.3.2019 o 11,30 hod. Kompletný časový harmonogram a bližšie informácie k úvodnému podujatiu country crossu nájdete na http://www.smf.sk/enduro-a-relly-zvlastne-ustanovenia/

Trať bude vyznačená ako uzavretý okruh v dĺžke cca 12 km a vedie prevažne lesnými cestami, s trávnato - pieskovým, miestami len piesčitým povrchom. Druhý deň sa jazdí v opačnom smere ako prvý deň. Pre preteky QUAD bude okruh skrátený.


zdroj: smf.sk

Buďte s nami v kontakte

Komentáre