Model 2021 Sea-Doo RXP-X RS 300 posúva výkon vodných skútrov na inú úroveň

Sú ľudia, ktorí milujú výkon na vode, a potom sú ľudia, ktorí MILUJÚ výkon na vode. Pre tých, ktorí patria do tej druhej skupiny, uvádza spoločnosť BRP úplne novú verziu svojho vysokovýkonného modelu Sea-Doo RXP-X 300.

Model 2021 Sea-Doo RXP-X RS 300 posúva výkon vodných skútrov na inú úroveň

Model 2021, ktorý je navrhnutý tak, aby predstavoval dokonalý zážitok z preplňovaného motora, poskytuje najlepšie zrýchlenie vo svojej triede spolu s novým dizajnom trupu, ktorý pevne priľne k vode a tak zaručuje neuveriteľnú ovládateľnosť.

Zlepšenia modelu sa začínajú tým, že sa zbavili 30 kilogramov z hmotnosti jeho predchodcu. Nový trup T3-R s úplne prepracovaným dizajnom hlbokého „V" poskytuje pri vysokých rýchlostiach väčšiu stabilitu, čo môže oceniť každý, od skúsených víkendových jazdcov až po profesionálnych pretekárov. Všetko sa premietlo do neuveriteľného výkonu a sebavedomejšej jazdy, či pri vysokej rýchlosti na jazere hladkom ako sklo, sčerenej hladine alebo pri obchádzaní bójí na závodnej trati. Ešte viac posúva výkon nová konfigurácia sedenia, ktorá pomáha jazdcom viac sa vžiť so strojom, čo im umožňuje sústrediť sa na danú úlohu. Toto, plus rozšírený úložný priestor, integrácia príslušenstva rýchloupínacieho systému LinQ a voliteľný 100-wattový zvukový systém bluetooth poskytujú na palube skutočne revolučný zážitok. Anthony Radetic, pretekár a vyslanec značky Sea-Doo, hovorí, že „vodný skúter model 2021 Sea-Doo RXP-X 300 je dokonalý stroj." „Od vzhľadu cez reakciu motora až po spôsob, akým vyberá zákruty, je jazda neuveriteľná. Už sa neviem dočkať, ako budem pretekať s touto vecou!" Ale posadnutosť spoločnosti BRP dokonalým jazdným zážitkom sa tým nekončí.

2.jpg
1.jpg

Novinkou pre rok 2021 je tiež prvý inteligentný systém čerpadiel Debris Free (iDF), ktorý pomocou tlačidla rýchlo a efektívne odstraňuje nečistoty z nasávaného vodného čerpadla. Teraz môžu turisti a jazdci počas dobrodružstiev preskúmať viac oblastí a s väčším pokojom. Systém iDF je k dispozícii pre štyri modely plavidiel Sea-Doo 2021 a štandardom pre modely FISH PRO a GTX Limited. „Nečistoty ako morské riasy a iná vegetácia sú pre jazdcov stálym problémom bez ohľadu na to, či ide o divokú jazdu po jazere, alebo či jazdia na hranici chalúh ďaleko od pobrežia, ako to robím ja," uviedol Bri Andrassy, vyslanec spoločnosti Sea-Doo Fish Pro. „Tímy projektantov a inžinierov spoločnosti BRP poslúchli a táto nová revolučná technológia iDF zásadne zmení situáciu, vďaka čomu bude jazda ľahšia a menej stresujúca." Technologický pokrok ako iDF predstavuje to, čím sa Sea-Doo odlišuje. V tomto prípade sa pozornosť zameriava na zníženie napätia. V iných prípadoch ide o zvýšenie výkonu alebo zabezpečenie dokonalého zážitku z jazdy na vode.

fce033ceb5ac497eba3684bfdcae9396.jpg
Vodné skútre Sea-Doo dosahujú tento rok ďalšiu úroveň uvedením 7,8-palcového širokouhlého farebného LCD displeja na luxusnej skupine vodných skútrov Sea-Doo GTX. Je to vôbec prvý displej s aplikáciou bluetooth, ktorý poskytuje úplnú kontrolu nad hudbou, navigáciou, informáciami o počasí a tak ďalej, a to všetko pri súčasnom držaní oboch rúk na riadidlách.

Ďalšie informácie o celom rade vodných skútrov Sea-Doo a doplnkových výrobkoch z roku 2021 nájdete na www.sea-doo.com.

Zdroj: TS BRP

Buďte s nami v kontakte

Komentáre