More skvelej hudby na motozraze

Motozraz Sveta motocyklov už tradične láka nabitým programom, v ktorom má svoje miesto aj poriadna porcia live koncertov prevažne rockových kapiel.

More skvelej hudby na motozraze

Ani pätnásty ročník Motozrazu Sveta motocyklov nebude výnimkou a môžete sa tešiť na naozajstné hviezdy už od štvrtka 18. augusta, až do skorého nedeľného rána. Pred niekoľkými dňami bola definitívne dohodnutá a potvrdená účasť škótskej rockovej legendy Nazareth. Žiadny revival, ale originálna formácia zahrá vo štvrtok o 22.00. Tým to však zďaleka nekončí, práve naopak! Ešte pred kapelou Nazareth zahrá „domáca" skupina Heľenine Oči, ktorej hity hlavne východniari dôverne poznajú, no tieto songy sa stali známymi po celom Slovensku. Po polnoci zo štvrtka na piatok sa ešte môžete tešiť na poľskú kapelu Rosarian. Piatkova noc nebude na hudbu o nič skúpejšia , šnúru koncertov začne kapela Within Silence, nasledovať bude Kabát rev., Hrdza a skoré ráno privíta punk-rocková skupina Hoväda.sk. V sobotu večer sa môžete tešiť na bubenícku skupinu Jumping Drums, ale predovšetkým na populárnu slovenskú stálicu Horkýže Slíže, ktorá sa pre veľký úspech na šíravu vracia po niekoľkoročnej prestávke. Ich texty doslova zľudoveli a keď ich spolu s Kukom huláka niekoľkotisícový dav, má to svoje čaro...



Ako podľa zloženia známych a ešte známejších kapiel vidíte, nudiť sa na pätnástom ročníku Motozrazu Sveta motocyklov nebudú ani skutoční hudobní fajnšmekri!

Buďte s nami v kontakte

Komentáre