Motorkári už obsadili Zemplínsku šíravu

Je to tu! Svoje brány vo štvrtok otvoril 18. ročník medzinárodného Motozrazu sveta motocyklov.

Motorkári už obsadili Zemplínsku šíravu

Registrácia účastnívkov začala o 10-tej hodine a potrvá až do neskorých večerných hodín.

Už tradične je pre prvých päťsto motorkárov pripravený večerný welcome drink a lístok do tomboly. Pamätné tričko z 18. ročníka medzinárodného Motozrazu sveta motocyklov si odnesie prvých tritisíc motorkárov.

zrazregistracia-1.JPG
zrazregistracia-2.JPG
zrazregistracia-5.JPG
zrazregistracia-6.JPG

Medzi prvými, ktorí dorazili na Zemplínsku šíravu, mali zastúpenie hlavne domáci motorkári z blízkeho okolia, ale nechýbali ani návštevníci z iných kútov Slovenska, ale aj Čiech, Poľska či Maďarska. Pre viacerých je zraz vrcholom sezóny a tešia sa hlavne na atmosféru.

Partia motorkárov z Myjavy dorazila na Zemplín už o deň skôr a okrem zrazu sa chystajú prevetrať svoje motorky aj po okolí. „Sme tu ôsmy kamaráti a chceme aj troška "výletovať" a pozrieť si okolie. Láka nás napríklad navštíviť Morské oko. Samozrejme si nenecháme ujsť ani program a koncerty," zhodli sa Jaroslav, Miroslav a Peter.

Peter z Trenčína nedá dopustiť na vynikajúcu atmosféru. „Je to ozaj skvelé príležitosť stretnúť sa s kamarátmi, spoznáť nových ľudí , zabaviť sa a oddýchnúť si." Mario z Košíc je už stálicou zrazu na Šírave. „ Ak to tak rátam, tak som tu už po 15-krát, ale zas premiérovo s manželkou, ktorú som tento rok ukecal, aby išla so mnou. Máme tu kopec kamarátov, takže dúfam, že si to užijeme, nebudeme sa nudiť a hlavne, aby vydržalo pekné počasie." Oficiálne otvorenie je naplánované na 18.00 hod.

zrazregistracia-4.JPG
zrazregistracia-3.JPG

O 20. 15 hod. sa môžu motorkári zúčastniť spanilej nočnej jazdy do Michaloviec. Trasa povedie z rekreačného strediska Hôrka, po Vinianskej ceste na Ulicu Masarykovu, cez Humenskú cestu, Ulicu Jána Hollého a späť na Šíravu.

Večerný program:

21.00 hod.- koncert LAMPS

22.00 hod. - welcome drink

22. 30 hod. - koncert GROBIANI

23. 30 hod. - TOMBOLA

23. 50 hod. - koncert TVM METALLICA TRIBUTE

(ZOJA)

Buďte s nami v kontakte

Komentáre