Mototrip v srdci Liptova

Určite ste už objavili čaro našej krajiny a mnoho úžasných „zákutí", ktoré ponúka. A stále je čo objavovať. Ak ste ešte nezačali, je ten najlepší čas. A ak aj ste už „scestovaný" hrdý Slovák, určite nepohrdnete napríklad regiónom Liptov...

Mototrip v srdci Liptova

Motorkárov (a nielen tých) srdečne privíta Koliba Gréta. Ide o hotelový komplex v nádhernej scenérii Západných Tatier priamo na brehu Liptovskej Mary, medzi Aquaparkom Tatralandia a vodným parkom Bešeňová. Štýlový celodrevený hotelový komplex je postavený v tradičnej liptovskej architektúre a ponúka ubytovanie buď priamo v hoteli, alebo v samostatných menších dreveničkách.

img20210520wa0004.jpg
2018020615345101.jpg
Samozrejmosťou sú gurmánske špeciality, ktoré k tomu neodmysliteľne patria. A ako to súvisí s motorkami? Celkom úzko! Koliba Gréta totiž ponúka aj zážitkové pobyty určené hlavne pre motorkárov. Okrem spomínaného ubytovania a stravovania sú pre záujemcov pripravené viaceré atraktívne trasy. Nasmerovať si to môžete do poľského mestečka Zakopane, ale aj do Bachledovej doliny, na Štrbské pleso, do Oravskej Lesnej, ale aj oveľa ďalej s tým, že vyrážate vždy „naľahko" a vraciate sa na to isté miesto.
img20210520wa0006.jpg
sam7695-1.JPG
Vybrané trasy sú dlhé približne 300 km a každá z nich obsahuje viacero prírodných, historických, či architektonických zaujímavostí. Samozrejme, v prevažnej miere vedú po menej frekventovaných cestách 2., 3. a 4. triedy. V cene takéhoto pobytu máte luxusné ubytovanie v trojhviezdičkovom hoteli a deň začnete zážitkovými raňajkami. Dostanete itinerár vybranej trasy a na cesty potom vyrazíte v spoločnosti sprievodcu, ktorý má záchranársky kurz. V prípade poruchy motocykla sa môžete spoľahnúť na jeho odvoz.

bannerkolibagreta.jpg
Po návrate môžete využiť služby wellness, čaká vás grilovaná večera plná steakov a šalátov, popri tom neobmedzený konzum piva... Ako čerešničku na záver dostanete fotobook z vášho pobytu a jazdenia. Aj takto nejako môže vyzerať jednostopé cestovanie po Slovensku, ktoré je bezstarostné a pritom plné zážitkov!

Viac na https://www.kolibagreta.sk/sk/balik/357-mototrip-zo-srdca-liptova


Foto: Koliba gréta

Buďte s nami v kontakte

Komentáre