MOTOTV STUNT ACADEMY

Myšlienka kaskadérskej školy - Mototv Stunt Academy vznikla už dávno, no vzhľadom na neustále aktivity, množstvo celoslovenských vystúpení Mototvshow a popri tom ešte aj reprezentovanie Slovenskej republiky v stuntridingu sa chalani z MOTOTV dostali k realizácii tohto projektu až tento netradičný rok.

MOTOTV STUNT ACADEMY

Nauč sa jazdiť ako stunt rider

Od koho sa naučíš najlepšie jazdiť po zadnom? Od profesionálov vo svojom obore! Naši skúsení inštruktori – Zdenko Rybár, Peter „Baki" Bakala a Woody sú niekoľkonásobní držitelia oficiálnych rekordov, trojnásobný vicemajtri sveta a najúspešnejší kaskadéri / stuntrideri v slovenskej histórii. Hlavná podstata Mototv Stunt Academy je odovzdať naše ťažko nadobudnuté, dlhoročné skúsenosti ďalším jazdcom. Dať každému motorkárovi, ktorý túži vyskúšať si jazdu po zadnom kolese, možnosť skúsiť to bezpečne, bez rizika poškodenia vlastného motocykla a zdravia, pretože všetko prebieha pod dohľadom našich skúsených inštruktorov.

mototv-stunt-academy-1.JPG

mototv-stunt-academy-2.JPG
mototv-stunt-academy-6.JPG

Lepšie raz zažiť ako ...

Raz počuť je fajn, raz vidieť je super, ale raz zažiť je najviac ! Samotná výučba Mototv Stunt Academy prebieha na našich upravených motocykloch - Honda CBR125R, na ktorých sú upevnené špeciálne vyrobené rampy, ktoré zabraňujú prípadnému pádu a umožňujú jazdu v takzvanom „mŕtvom uhle" bez rizika pádu a zranení. Mimo toho sa všetci účastníci celodenného kurzu Mototv Stunt Academy oboznámia s podrobne vysvetlenou odbornou teóriou jazdy po zadnom kolese, majú zabezpečený profesionálny catering a na záver sú odmenený certifikátom o úspešnom absolvovaní základného kurzu.

mototv-stunt-academy-4.JPG


Profesionálne a bezpečne!

Pre zabezpečenie maximálnej bezpečnosti pre našich uchádzačov Mototv Stunt Academy prebiehajú naše kurzy v uzatvorenom súkromnom areáli, na neverejnej a zabezpečenej komunikácii. Mototv Stunt Academy je jediná profesionálna kaskadérska „škola po zadnom" na Slovensku. Deň plný zážitkov, skúseností a adrenalínu - to sú kurzy #mototvstuntacademy.

mototv-stunt-academy-8.JPG

Buďte s nami v kontakte

Komentáre