Možnosť rezervácie limitky Triumph Daytona 765

Spoločnosť Triumph oznámila, že na jar v roku 2020 bude k dispozícii limitovaná séria motocyklov Daytona 765. Tú si môžete už teraz rezervovať!

Možnosť rezervácie limitky Triumph Daytona 765

Triumph Daytona Moto2 765 Limited Edition

Presný názov novinky znie "Triumph Daytona Moto2 765 Limited Edition". Nový superšportový stroj se bude vyrábať v dvoch verziách. Prvá pre Európu a Áziu a tá druhá pre USA a Kanadu. Každý z týchto trhov obdrží limitovanu sériu 765 kusov. Dá sa teda očakávať výrazná prevaha dopytu nad ponukou. Na slovenský trh sa teda pravdepodobne dostane len jediný jeden kus. Srdcom novej Daytony bude motor 765, který bol prvýkrát uvedený v modeli Street Triple RS. Zaujímavosťou je, že Daytona 765 bude jednoznačne najsilnejším motocyklom tohto typu, který bol doteraz vyrobený. Z továrne Triumph presakujú informácie, že motocykel bude vybavený podstatne vyšším výkonom a krútiacim momentom než Street Triple RS, z ktorého vychádza. Kompletný stroj bude taktiež výrazne ľahší než stará Daytona 675R.

daytona756002.jpg

Motor Street Triple RS ponúka výkon 121 koní, zatiaľčo špeciál Moto2 765 uvádza viac ako 138,. Odvodiť sa teda dá, že výkon novej Daytony bude niečo mezi 130 - 135 koňmi. Stroj bude vybavený titanovým výfukovým systémem Arrow, s koncovkou vyvedenou do boku rovnako ako je tomu u špeciálov pre Moto2. Palubná doska je tvorená TFT displejom s uvítacou obrazovkou evokujúcou display pretekárskeho stroja. Z ďalších technických lahôdok je to napríklad päť jazdných režimov vrátane módu TRACK určeného pre pretekárksy okruh a obojstranný quickshifter pre rýchle radenie bez použitia spojky.

daytonamoto2765limitededition.png

Nová Daytona bude lakovaná do monochromatického vyobrazenia britskej vlajky na celom stroji, inšpirovaného testovacími prototypmi Moto2. Oficiálne predstavenie prebehne pri príležitosti britskej Moto GP v Silverstone, kde mu bude venované čestné kolo. Podľa prehlásenia továrne budú prvé kusy k dispozícii začiatkom marca 2020. V prípade záujmu sa viac informácií o rezervácii tejto jedinečnej motorky môžete dozvedieť na tel.: +421 917 733 173 alebo email: info@motocorse.sk.

Buďte s nami v kontakte

Komentáre