Na bicykli na Erzberg? VIDEO

Zdá sa vám nápad pokoriť legendárnu železnú horu na bicykli ako čistý nezmysel? Situáciu však mení fakt, že ten bicykel je elektrický.

Na bicykli na Erzberg? VIDEO

Bicykle s pomocným elektrickým motorom zažívajú obrovský rozmach a okrem ulíc miest sa čoraz viac predierajú aj do terénu. Ponúkajú úplne nové zážitky – v ich sedle môžete zájsť ďalej, zdolať väčší kopec, jazdiť rýchlejšie a zábavnejšie. Aj tradičná motocyklová značka Husqvarna nedávno zaradila do svojho sortimentu aj elektrobicykle.

husqvarnaerzberg2018me1044.jpg
A myslí to s nimi očividne vážne. Stala sa oficiálnym partnerom podujatia Erzberg Rodeo a tieto bicykle budú počas podujatia používané na testovacie jazdy, túry so sprievodcom a ďalšie obdobné „misie". Vo videu si môžete pozrieť, ako si elektrický bicykel dokáže s náročným terénom poradiť:

Elektrické bicykle Husqvarna môžete nájsť aj na Slovensku. Ich oficiálnym predajcom sa stal showroom 711 Shop Zone v Hornej Strede. Pozrite si ponuku elektrických bicyklov na stránke www.husqvarna-bicycles.com, alebo sa zastavte priamo v 711 Shop Zone.

husqvarnaexc10whiteblue2019810x474.jpg
K vrcholným modelom patrí séria Extreme Cross. Na pohon slúži špičkový elektromotor Shimano Steps E8000. Akumulátor je integrovaný v ráme. Obidve kolesá sú odpružené komponentmi Fox s 200 mm zdvihmi.

Oficiálny predajca:

711 Shop Zone



Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre