Na motozraze aj špičkový stuntriding

Motozraz Sveta motocyklov každoročne priláka tisícky motorkárov svojim atraktívnym programom. Každoročne sa v ňom objavujú osvedčené veci, ale aj novinky. Tento rok program spestrí aj špičkový český stuntrider Adam „Special" Peschel.

Na motozraze aj špičkový stuntriding

Motozraz Sveta motocyklov na Zemplínskej šírave aj tento rok začína už vo štvrtok 17. augusta, stuntriding si však môžete pozrieť až v piatok 18. 8. a takisto aj v sobotu 19. 8. Adam „Special" Peschel patrí k najlepším českým jazdcom. Pre stuntriding sa rozhodol už v pätnástich rokoch, v roku 2003.

ap2.jpg
Začiatky boli vraj ťažké, Adam to svojimi slovami nazval „pět let plácání". Aktívnejšie jazdiť začal v roku 2010 a úplne profesionálnu kariéru odštartoval v roku 2014, kedy opustil svoje dovtedajšie zamestnanie a začal sa jazdeniu na motorke venovať naplno. So svojou kaskadérskou šou Adam cestuje nielen po celej Českej republike a celej Európe, ale vystupoval už napríklad aj v Číne, či Spojených Arabských Emirátoch.
ap3.jpg
To najlepšie nakoniec, Adam nepocestuje na Zemplínsku šíravu sám, berie so sebou aj partičku podobne šialených jazdcov, hovoria si „Special Brothers" a parádnu adrenalínovú šou predvedú nielen na motorkách, ale aj na štvorkolkách.
ap4.jpg
Ako malú ochutnávku si môžete pozrieť video:


Buďte s nami v kontakte

Komentáre