Na ťažkú robotu, ťažké kladivo

EXKLUZÍVNE Z ANGLICKA - POLARIS RANGER:

Každá práca si vyžaduje svoj nástroj. A ako sa hovorí, na ťažkú robotu, ťažké kladivo.Vedia to aj v Polarise. Preto pre vás vyrobili nový vylepšený RANGER® DIESEL.

Na ťažkú robotu, ťažké kladivo

Na predstavenie nového UTV si Polaris vybral krásne prostredie národného parku Lake District v Anglicku. Idilická krajinka s malebnými údoliami, ako vystrihnutá z filmu. Zvlnené pastvy so stádami oviec striedali rozbahnené jamy a strmé kamenisté výjazdy. Rúbaniská na odklonených svahoch s odhalenými koreňmi a zatvorené zákruty do krkolomných uhlov boli perfektným ihriskom pre dôkladné otestovanie schopností tohto všestranného vozidla.

Aj keď dieslový motor je momentálne vytláčaný až na okraj sveta. Páni byrokrati možno ani nevedia, že kde sa hodí najlepšie. Do blata, do kopcov, všade kde to nebude ľahké… Nový Polaris Ranger Diesel je presne taký - odolný, vytrvalý pomocník, ktorý vás podrží pri náročnej práci aj na konci sveta….toho zhýčkaného asfaltom.

8.jpg
9.jpg

Ranger s naftovým motorom 898 ccm, maximálnym zaťažením 720 kg a prívesom do 1134 ? To asi nebude žiadna kárička pre slečinky. Svetlá výška 330 mm a zdvih tlmičov 297 mm a 6-plátové gumy Maxiss, čo sa doslova prehryzú kamkoľvek. A to najlepšie: 200 hodín servisný interval. Viac sa už čoskoro dozviete v novom čísle časopisu Svet Motocyklov.

6.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre