Na trh prichádza elektrická mini Husqvarna EE5

Husqvarna predstavila produkčnú verziu svojho nového elektrického mini motokrosového motocykla s označením EE5. Na trh sa dostane už v priebehu leta a bude určená hlavne pre malých motokrosových šampioónov.

Na trh prichádza elektrická mini Husqvarna EE5

Ak nechcete vyrušovať susedov vrčaním dvojtaktného motora, ak chcete, aby vaše ratolesti trénovali bez hluku, najlepším riešením je malý elektrický motocykel. Nová EE5 od Husqvarny však nie je žiadna hračka, ale skutočný pretekársky nástroj. S výkonom 5 kW (6,7 k) a s poriadnym krútiacim momentom elektrického motora dokáže jazdiť rovnako rýchlo ako nadupaná dvojtaktná päťdesiatka. Ak nie ešte rýchlejšie. Vďaka 907 Wh Li-Ion batérii dokáže jazdiť v začiatočníckom režime až 2 hodiny, pri profi nasadení s maximálnym výkonom vydrží 25 minút. Batéria je plne nabitá za 70 minút.

husqvarna-2.jpg

Rodičia môžu nastaviť až 6 rôznych jazdných módov od pomaličkého tempa až po plný výkon určený pre malých pretekárov. Rám a podvozok podchádzajú z TC 50, čo znamená top techniku. Predná obrátená vidlica WP Xact so zdvihom 205 mm a zadná centrála WP Xact so zdvihom 185 mm. Výška sedadla je 684 mm, no Husqvarna sľubuje možnosť zníženia pre začínajúcich jazdcov. Cena za takýto profi motokrosový nástroj s najmodernejšou technológiou elektrického pohonu je u nás 4.999 eur. Do predaja sa prvé modely dostanú už v júli 2019.

husqvarna-1.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre