Nová Honda NC750X pre rok 2021

Honda potešila všetkých fanúšikov bezstarostného dobrodružného jazdenia s novým, krajším, výkonnejším, lepšie vybaveným a ešte ľahšie ovládateľným modelom NC750X.

Nová Honda NC750X pre rok 2021

NC750X je synonymom jednoduchej ovládateľnosti. Jeden z najobľúbenejších všestranných motocyklov dostal v roku 2021 viac výkonu, vyšší otáčkový rozsah a upravené prevodové pomery. Motor samozrejme spĺňa najnovšiu Euro5 aj vďaka elektronickému riadeniu škrtiacej klapky. V elektronickej výbave potešia konečne 3 jazdné režimy či vylepšený a rozšírený systém nastaviteľnej kontroly trakcie.

VIDEO PREDSTAVENIE NOVÁ NC750X:

Príjemný priebeh výkonu motora a výborná spotreba samozrejme zostali zachované, zatiaľ čo z pohotovostnej hmotnosti sa konštruktérom podarilo ubrať celkom slušných 6 kg. Prepracovaný je rám, no v prvom rade zaujme ostrejšie štylizovaná kapotáž s upraveným modernejším LED svetlometom, novou LCD prístrojovkou a upraveným veterným štítom.

honda-nc750x-2021-2.JPG

Praktická odkladacia schránka v mieste nádrže (palivová nádrž je pod sedadlom) má zväčšený objem a výška sedadla sa znížila o 3 cm, čo poteší všetkých začínajúcich jazdcov. Samozrejmosťou je stále verzia s dvojspojkovou automatickou prevodovkou, vďaka čomu patrí NC750X medzi najľahšie jazditeľné dobrodružné stroje na trhu.

honda-nc750x-2021-3.JPG

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre