Nová KTM 450 Rally Replica

KTM má pre rok 2019 nový dakarský špeciál - 450-tku Rally Replica. Mohla by byť aj vaša, no produkcia 75 kusov už je dávno zarezervovaná a vypredaná.

Nová KTM 450 Rally Replica

Ak sledujete Dakarských jazdcov viete, že všetci z nich tento rok čakali na novú Rally Repliku od KTM. Teda, najskôr si ujasnime mená. Najlepší továrenskí jazdci jazdia na modeli KTM 450 Rally. Tí ostatní v poradí sa musia uspokojiť s motocyklom, ktorý má o niečo chudobnejšiu výbavu a volá sa Rally Replica. Na poslednej Dakarskej rallye v januári 2018 sedlali továrenskí jazdci už novú KTM 450 Rally. A teraz po roku majú šancu tí ostatní zakúpiť model 450 Rally Replica.

ktm3.jpg

Čo je nové? V podstate takmer všetko. Nový rám, nová kyvka, nová výfuková sústava a v neposlednom rade nový motor s úplne novou hlavou valca, vyšším výkonom a vylepšenou prevodovkou. Vyrobených bude len 75, na ktoré svoji zákazníci už netrpezlivo čakajú. Vzhľadom na to, že v roku 2017 nebola žiadna produkcia modelu Rally Replica 2018, modelový rok 2019 je beznádejne vypredaný a 75 kusov už má dávno určených svojich zákazníkov.

ktm1.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre