Nová najlacnejšia HD Električka

Niekto jazdí na MHD a niekto na HD. Harýk predstavil tento týždeň nový model Electra Glide Standard, ktorý je vďaka najmenšiemu motoru a očesanej kapotáži teraz najdostupnejším modelom v rade turistických modelov značky.

Nová najlacnejšia HD Električka

Electra Glide je jednoznačne ikonou v ponuke Harley-Davidson a stojí na vrchole turistických modelov značky. Novinka naopak mieri na úplne opačný koniec, pretože je ako jediná z rady Touring poháňaná malým motorom Milwaukee Eight 107, kým ostatné stroje poháńa silnejšia 114-tka. Jediným turistom H-D s menším motorom je Road King 107 s cenou 24.310 eur a cena novinky by mala byť veľmi podobná tomuto modelu.

012a785703int.jpg

Nová budgetová Electra Glide Standard je zameraná na tých, ktorí od svojej turistickej motorky Harley-Davidson očakávajú hlavne jednoduchý štýl, čisté línie, samozrejme vyžadujú značné pohodlie pri cestovaní, no nepotrpia si na sériovú customizáciu. Tú si môžu dopriať neskôr, pretože Standard-ka je ako nepopísaný list papiera. Čierneho papiera - pretože sa výlučne bude predávať v lesklej čiernej Vivid Black.

012a795602int.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre