NOVÁ PREDAJŇA NA HORNEJ NITRE

V roku 2019 postavila firma KDM MOTOSHOP novú, modernú predajňu o rozlohe 500 m2, nachádzajúcu sa za mestom Partizánske a Malými Uhercami. Predajňa je umiestnená pri frekventovanom cestnom ťahu smerom od Topoľčian do Prievidze.

NOVÁ PREDAJŇA NA HORNEJ NITRE

KDM MOTOSHOP V NOVOM PRIESTORE

Obchod KDM MOTOSHOP vznikol v Partizánskom už v roku 2005, funguje teda už 15 rokov. Doteraz však sídlil v menších priestoroch mimo hlavného cestného ťahu. Majiteľ, všestranný motorkár a bývalý pretekár v motokrose a supermote (majster Slovenska z roku 2007) Ján Magušin, so svojim synom Petrom, tiež bývalým motokrosovým jazdcom, rozhodli, že postavia úplne novú predajňu s vyššími nárokmi vzhľadom na súčasný trend moderných predajných priestorov.

Nová, moderná stavba „na zelenej lúke" vás upúta už z diaľky. Neprehliadnuteľne je veľké svetelné logo KDM a nápis MOTOSHOP. Pri príchode vás osloví presklený showroom a moderná architektúra celej stavby. Predajňa je riešená bezbariérovo, parkovisko ponúka dostatok miesta. Vo vnútri vás upútajú svetelné moto-fotografie na plátnach, ale aj atypické regále s množstvom precízne uloženého tovaru. Čisté, útulné prostredie a pre motoristu oku lahodiace motopotreby vás obklopujú z každej strany. V tomto smere je KDM skutočne luxusný showroom, nie „obyčajná" motopredajňa...

dsc6250upr.jpg

V sortimente nájdete špičkové svetové značky ako SIDI, SCOTT, HJC, 4SR, TRILOBITE, 100%, THOR MX, PROGRIP, KAPPA, SHAD, POLISPORT, či UFO, ale aj cenovo výhodnejšie produkty od značiek LS2, CASSIDA, OXFORD, či REBELHORN. Takisto vás poteší veľká skladová zásoba rôznych náhradných dielov a bežného spotrebného tovaru, napríklad od značiek MOTO-MASTER, PROX, D.I.D., GOLDFREN, HIFLOFILTRO, SKF, NGK, YUASA. Motocykle obujete do pneumatík DUNLOP, PIRELLI, METZELER, CST, MICHELIN. V ponuke olejov, mazív a podobných prípravkov dominujú značky MOTUL a PUTOLINE.

Veľkou devízou motoshopu KDM je široký záber - orientácia na ROAD, ale aj OFFROAD segment. Či sem prídete na turistike, naháči, superšporte, ako jazdec endura, motokrosu, alebo ako priaznivec štvorkoliek, nájdete v predajni vždy dostatok tovaru, z ktorého môžete vyberať. V KDM MOTOSHOP si takisto môžete objednať náhradné diely na všetky značky motocyklov, čo umožňuje len máloktorý predajca.

dsc6302.jpg
dsc6278.jpg

Ak to máte do novej predajne KDM MOTOSHOP ďaleko, môžete si pozrieť dostupný sortiment aj v e-shope www.kdm.sk, ktorý vám ponúka možnosť pohodlného a rýchleho nákupu.

KDM Partizánske, Uherecká 380/129, 958 03 Malé Uherce - Partizánske, tel.: 0903 718 133,

e-mail: kdm@kdm.sk, www.kdm.sk

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

SADA NA ÚDRŽBU REŤAZE

SADA NA ÚDRŽBU REŤAZE

3.12.2023
Autor: redakcia
Bunda MACNA TERRITOR

Bunda MACNA TERRITOR

30.11.2023
Autor: redakcia
Bunda MACNA ASPIRE

Bunda MACNA ASPIRE

15.11.2023
Autor: redakcia
KRYCIA PLACHTA

KRYCIA PLACHTA

12.11.2023
Autor: redakcia

Komentáre