NOVINKY CAN-AM 2019

Nový modelový rad kanadského špecialistu Can-Am dostala pre rok 2019 hromadu dôležitých úprav. Tak štvorkolky Renegade a Outlander, ako aj modely Side by Side.

NOVINKY CAN-AM 2019

Renegade & Outlander 2019

V segmente klasických štvorkoliek má Can-Am svoje modely Renegade a Outlander, ktoré sú v najsilnejších verziách poháňané extra silným dvojvalcom s výkonom 91 koní. Teraz dostali nový elektronicky ovládaný plyn iTC s možnosťou prepínania troch jazdných režimov (Sport, Standard a Work). Všetky modely Renegade a Outlander s objemom motora nad 650 ccm dostali dôležitý upgrade podvozku s novým zavesením kolies a vyššími zdvihmi pre ešte lepšiu terénnu prejazdnosť a pohodlnejšiu jazdu. Nový je aj dizajn týchto obľúbených štvorkoliek a pridaná extra ťažná sila 750 kg.

2019outlanderxt1000rblackcanamred34front.jpg

Športový Maverick X3

Can-Am upravil aj svoje športové modely Side by Side alebo v skratke SXS. Nový Maverick X3 a X3 MAX teraz môžete mať so systémom Smart Lok – plne uzamykateľným predným diferenciálom aj za jazdy s elektronicky ovládanými automatickými jazdnými režimami, ktoré pomáhajú dosiahnuť maximálnu trakciu všetkých štyroch kolies aj v extrémnych jazdných situáciách. Modely X3 tiež dostali nový trojstupňový elektronický posilňovač riadenia. Nové pevnejšie zavesenie predných kolies prináša aj precíznejšie prejazdy zákrut.

2019maverickx3maxxrsturborgoldcanamredhypersilver34front.jpg

Pracovný Traxter

Pracovný model Can-Am Traxter X mr je špeciál, ktorý sa nestratí ani v tom najväčšom blate. Model 2019 má vyššie zdvihy pruženia, vďaka čomu ponúka najlepšiu svetlú výšku vo svojej kategórii. Vďaka zodvihnutému podvozku a novému uzamykateľnému zadnému diferenciálu ponúka maximálnu terénnu prejazdnosť.

2019defenderxmrhd10carbonblacksunburstyellow34front.jpg

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre