Novinky Harley 2019

Harley ukázal novinky pre rok 2019. A jednoznačne najväčkou bombou je úplne nový power cruiser s označením FXDR 114.

Novinky Harley 2019

FXDR 114

Najviac zo všetkých noviniek si nás okamžite získal nový power cruiser FXDR 114. Ako už názov napovedá, FXDR používa motor Milwaukee Eight 114 s objemom 1870 ccm s krútiacim momentom 161 Nm. Novinka používa hliníkovú kyvku, hliníkový podsedlák, odľahčené kolesá a blatníky, prednú dvojitú kotúčovú brzdu a obrátenú vidlicu - takže si s ním budeme jednoznačne užívať aj adrenalínovú jazdu v zákrutách. A to aj vďaka vyššie umiestneným stupačkám, ktoré hneď nebudú škrtať o zem. Dominantou každého power cruisera musí byť zadná pneumatika. V tomto prípade je to skutočne masívnych 240 mm.

01-2.jpg

Nový infotainment

Vybrané modely Touring a Trike dostanú v roku 2019 úplne nový špičkový infotainment Boom! Box™ GTS. Nový displej je teraz väčší, má vyššie rozlíšenie, je žiarivejší na priamom slnku a hlavne – je konečne dotykový! A samozrejme je výkonnejší, čo znamená rýchlejšie prebudenie pri naštartovaní motocykla, rýchlejšie kalkulovanie trasy pri navigácii. A milovníkov iPhone poteší aj kompatibilita s Apple CarPlay. Okrem toho dostanú vybrané modely Touring a Trike aj silnejšiu pohonnú jednotku Milwaukee Eight 114 s objemom 1870 ccm.

01-1.jpg

CVO 2019

Customový program Harley-Davidson CVO (Custom Vehicle Operations) má už tradične v ponuke tiež niekoľko vybombovaných modelov pre rok 2019. Tento rok sú to turistické modely CVO Limited, CVO Street Glide a CVO Road Glide na fotografii.

Buďte s nami v kontakte

Komentáre