Nový customový Harley Road Glide CVO

Harley väčšinou predstavuje svoje novinky nasledujúcej sezóny na konci leta. Tentokrát sa v polovici svojej predajnej sezóny Američania rozhodli, že pridajú bonusový CVO Road Glide.

Nový customový Harley Road Glide CVO

CVO - Custom Vehicle Operations je harlejáckou divíziou customových motocyklov, ktoré majú nielen exkluzívnejší dizajn a vyššiu cenu, ale predovšetkým aj silnejšie objemnejšie motory. A to je aj prípad nového CVO Road Glide, ktorý používa dvojvalec Milwaukee-Eight 117 s objemom 1.923 ccm. Okrem toho má CVO oproti sérii navyše hromadu štýlových customových dielov ako napríklad exkluzívne 21 /18 palcové 14 lúčové kolesá, pričom je tento model jedinou turistikou Harley s tak veľkým predným kolesom.

harley-road-glide-cvo-4.jpg
harley-road-glide-cvo-3.jpg

Road Glide rodina

Luxus pri cestovaní a na druhej strane moderný agresívny štýl v sebe spájajú modely Road Glide. Verzia Special je bagger s dvojicou kufrov a minimalistickým sedadlom spolujazdca. Novinkou v roku 2020 je aj Road Glide v prevedení Limited, ktorý nahrádza model Ultra a ponúka spolujazdcovi luxusné kreslo s opierkou v podobe tretieho horného kufra. Samozrejmosťou v obidvoch prípadoch je moderný infotainment BOOM! Box GTS s veľkým dotykovým displejom, ktorý okrem telefonovania a počúvania hudby umožňuje aj navigáciu s plnefarebnou mapou či novú službu diaľkového pripojenia H-D Connect cez GSM sieť.

harley-road-glide-cvo-2.jpg
harley-road-glide-cvo-1.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre