Nový naked Harley-Davidson Bronx

Ako sa vám páči nový športový naked bike od americkej značky Harley-Davidson? Kvapalinou chladený dvojvalec s objemom 975 ccm sľubuje 115 koní a športový podvozok nie je skúpy na kvalitné komponenty.

Nový naked Harley-Davidson Bronx

Harley ide do toho plnou parou! A na svete je nová generácia moderných motocyklov, ktoré predstavujú odklon od tradičného zákazníka značky, ktorý medzičasom značne zostarol. Bronx je jednoznačne moderný stroj, ktorý sa chce pretekať s konkurenciou. Úplne nový motor s označením Revolution Max sa vyhráža výkonom 115 koní a krútiacim momentom 95 Nm, čo vážnie nie sú zlé výkonové hodnoty. Rovnako v oblasti podvozku nenechal Harley nič na náhodu.

b4750122lcmy21191745.jpg

Motor je hlavným nosným prvkom a podobne ako u Ducati Monster 1000 ho tvorí len krk riadenia, podsedlák a úchyt zadnej kyvnej vidlice, ktoré sú prichytené priamo na motore. To znamená poriadnu úsporu hmotnosti, takže by malo nové HD mať aj športový charakter. Plne nastaviteľné pružiace komponenty doplňuje radiálna dvojkotúčovka od Bremba. A samozrejme v dnešnej dobe nebude chýbať ani moderná elektronická výbava. Jedinou otázkou teda zostáva, kedy sa nový Bronx dostane k zákazníkom. Podľa zástupcov značky to bude už koncom roka 2020, čo je jednoznačne potešiteľnou správou.

b3mk4732136.jpg

2125sf001.jpg
2125sf002.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre