Nový showroom Triumph v Banskej Bystrici

Angličania už sú aj na strednom Slovensku! V Motoshope Žubor slávnostne otvorili exkluzívny showroom značky Triumph, takže si priaznivci anglických motocyklov môžu prísť na svoje aj východnejšie od Bratislavy.

Nový showroom Triumph v Banskej Bystrici

Triumph Motorcycles

Značka Triumph v posledných rokoch funguje lepšie ako kedykoľvek predtým. Každým rokom pribúdajú nové modely, Angličania ponúkajú výborné športové trojvalce, nádherné retro dvojvalce a skutočne vydarené cestovné endurá Tiger 800 a 1200. Továreň z anglického mesta Hinckley ide správnym smerom a motocykle Triumph sa tešia celosvetovo veľkej obľube a aj u nás na Slovensku každým rokom pribúda množstvo triumfákov. Takže dáva úplne zmysel, že po dlhoročnej predajni Triumph v Bratislave má značka odteraz zastúpenie aj v stredne Slovenska v Banskej Bystrici.

asf0007.jpg

Motoshop Žubor

Najväčší multibrand showroom na Slovensku – Motoshop Žubor tak do svojho portfólia pribral ďalšiu značku a okrem BMW, Harley-Davidson, KTM, Kawasaki, BRP a Polarisu už je na prízemí hlavnej budovy namiesto Yamahy krásny nový naleštený showroom Triumph Motorcycles. Počas špeciálne open party bol prvému zákazníkovi odovzdaný prvý banskobystrický Triumph – konkrétne novučičký Scrambler 1200 XE.

asf0071.jpg
c30i6175.jpg

Nekupujte mačku vo vreci

Dnes už sa v dobrých motocyklových predajniach stáva štandardom ponuka demo motocyklov na vyskúšanie pre potenciálnych zákazníkov. A v Motoshope Žubor už prvý rok sľubujú až sedem rôznych modelov Triumph na vyskúšanie. Ak vám nestačí krátka predvádzacia jazda na rozmyslenie, môžete si niektorý z týchto modelov prenajať aj na nejaký ten deň či týždeň vrámci Motoshop Žubor požičovne. Samozrejmosťou u oficiálneho predajcu značky Triumph je aj ponuka originálneho oblečenia, náhradných dielov a samozrejme aj značkový autorizovaný servis.

Držíme palce a želáme hromadu spokojných zákazníkov!
Foto: Tibor Szabosi

asf0021.jpg



Buďte s nami v kontakte

Komentáre