Posledná edícia Royal Enfield Bullet

Royal Enfield nedávno oznámil plánované ukončenie predaja modelu Bullet 500 aj na domácom Indickom trhu - v Európe už sa kvôli euronormám nepredáva pár rokov. Na počesť tohto legendárneho modelu si však Royal pripravil limitovanú finálnu edíciu.

Posledná edícia Royal Enfield Bullet

Modely Bullet 500, Classic 500 a Thunderbird 500 poháňa spoločná pohonná jednotka, ktorá po novom nebude spĺňať prísnejšie indické emisné normy, ktoré nastupujú do platnosti práve tento rok. Takže od 31. marca 2020 už ani v Indii nekúpite nový Bullet 500 a jeho dvojičky Classic a Thunderbird.

royal-enfield-bullet-limited-3.jpg

royal-enfield-bullet-limited-1.jpg
royal-enfield-bullet-limited-2.jpg

A pri tejto príležitosti si Royal Enfield pripravil extra limitovanú edíciu posledných 500 kusov pre Indický trh, ktoré budú vyhotovené v krásnej čiernej farbe so zlatými detailmi. S ručne maľovanými linkami a krásnym prešívaným sedadlom. Jednoznačne zberateľský kúsok pre všetkých milovníkov tohto legendárneho motocykla.

royal-enfield-bullet-limited-5.jpg

royal-enfield-bullet-limited-1.png
royal-enfield-bullet-limited-4.jpg

Podľa informácii od spoločnosti K moto, importéra tejto značky pre SR, produkcia modelov Classic 500, Bulet 500 a Bulet Trial sa oficiálne stopne u nás v máji tohto roku. Pre každého, kto má záujem o spomínané modely, je dôležité rozhodnúť sa najneskôr do konca marca, aby bolo možné motocykle zabezpečiť. Samozrejme najlepšie je to urobiť čo najskôr.

Viac informácií vám, v prípade záujmu, poskytne predajca:

Mobil +421 918 555 911

E-mail: royalenfield@k-moto.sk

www.royalenfield.sk

Hľadáme predajcov značky Royal Enfield.


Buďte s nami v kontakte

Komentáre