Predajňa MOTOBIKER v Krakovanoch

Predajňa MOTOBIKER v Krakovanoch neďaleko Piešťan už nejakú tú sezónu zásobuje motocyklami a všetkým okolo toho nielen región dolného Považia, ale aj širšie okolie. V súčasnosti sa pole pôsobenia ďalej rozširuje, pribudol totiž nový e-shop. A to sa skvele hodí nielen v období súčasných protivírusových opatrení.

Predajňa MOTOBIKER v Krakovanoch

Motorky všetkých druhov

Predajňa MOTOBIKER ponúka slušne širokú škálu motocyklov, k dispozícii je kompletný sortiment motoriek CFMOTO, od horúcej turisticky ladenej novinky GT650, cez bestseller MT650, až po naháče NK650 a NK300. Nechýbajú offroadové modely portugalskej značky AJP, malé 125 kubíkové cruisery, scramblery, endurá a motardy značky UM, cestovné endurá Zontes, motorky Jawa, elektrické skútriky Ecooter, ale ani široký paleta motocyklov a skútrov značiek Benelli a Keeway. A predpokladáte správne, aj motocykle, či skútre si môžete objednať prostredníctvom e-shopu s dodaním až priamo k vám.

Všetko pre váš motocykel

Samotným motocyklom samozrejme ponuka nekončí a v sortimente MOTOBIKER nájdete aj bohatý sortiment doplnkov a náhradných dielov – riadidlá, páčky, smerovky, zrkadlá, svetlá, nosiče, kufre, brašne, stojany, zámky, ale aj bežný spotrebný materiál ako sú oleje, mazivá, filtre, brzdové platničky a veľa iného. O šírke sortimentu sa najlepšie presvedčíte práve vďaka novovytvorenému e-shopu, kde sú všetky položky prehľadne zoradené do jednotlivých kategórií.

dsc5520.jpg

Výstroj jazdca nezaostáva

Samozrejme, jazdenie na motorke nie je možné bez zodpovedajúceho výstroja. Aj v tomto segmente nádete v MOTOBIKER všetko potrebné. Bundy, nohavice, či kompletné kombinézy – samozrejme kožené aj textilné, motocyklové džínsy, funkčnú spodnú vrstvu, ale aj ochranné návleky do nepriaznivého počasia, špecialitkou je vyhrievané oblečenie, nechýbajú ani užitočné drobnosti ako okuliare, rukavice, či chrániče. Neodmysliteľnou súčasťou výstroja je obuv, či prilba. Predajňa MOTOBIKER aj v tomto smere uspokojí všetkých jazdcov – tých, ktorí jazdia na okruhu, vyrážajú na dobrodružné putovanie naprieč kontinentom, ale aj tých, ktorí jazdia v každodennej premávke, či mimo ciest v blate, prachu a kameňoch...

Cez e-shop aj osobne

Predajňu MOTOBIKER môžete navštíviť aj osobne, nájdete ju len kúsok od diaľnice medzi Bratislavou a Trenčínom, keď zídete zjazdom Piešťany a vydáte sa smerom na Vrbové. V Krakovanoch stojí hneď pri hlavnej ceste. Ak to však máte ďaleko, prípadne nemáte čas na osobnú návštevu, oceníte novovytvorený e-shop, kde nájdete tovar prehľadne zoradený. Ohľadom veľkostí, či farieb a podobne.

dsc5499.jpg
dsc5515.jpg

MOTOBIKER

Železničná ulica 656/5a, 922 02 Krakovany, tel.: 0948 963 123, e-mail: info@motobiker.sk, e-shop: www.motobiker.sk

Buďte s nami v kontakte

Prečítajte si aj...

Komentáre