Prvé novinky Harley 2020

Američania predstavili svoje prvé novinky pre rok 2020. No my očakávame ešte druhú, zaujímavejšiu vlnu noviniek Harley-Davidson na jesennej EICME.

Prvé novinky Harley 2020

Prvé novinky 2020

Najviac očakávanou novinkou roku 2019, ktorá je vlastne už modelom 2020 je elektrický LiveWire. Ten už sme si stihli otestovať počas medzinárodnej prezentácie v USA a elektrická motorka od HD jednoznačne má čo povedať dnešnému svetu. Výkon, neskutočné zrýchlenie a pritom nulové emisie a každodenné jazdenie za pár centov.

livewireaction3.jpg

Druhou novinkou je už klasika - model Low Rider® S. Ten je postavený na podvozku Softail a používa lepšie komponenty odpruženia, ktoré sú naladené pre agresívnejší štýl jazdy s motorom Milwaukee-Eight® 114 s objemom 1870cm³. Dizajnovo vyzerá Low Rider S ako moderná customová stavba - zvýšené riadidlá, minikapotáž, jednomiestne sedadlo a temné čierne spracovanie.

fxdls8int.jpg

Ďalšou z noviniek HD pre rok 2020 je aj trojkolka CVO™ Tri Glide®. A novinkami pre sezónu 2020 je tiež služba H-D™ Connect s mobilnou konektivitou pre vybrané modely Harley-Davidson a systém Reflex™ Defensive Rider Systems (RDRS) zahrňujúci moderné asistenčné technológie vrátane kontroly trakcie a pokročilého systému ABS pre vybrané modely.

20flhtcutgseaf.jpg

Buďte s nami v kontakte

Komentáre